Geen widgets gevonden in de zijbalk

Blijkt dat er door schuld van Nederland maar liefst vier landen kernbommen zijn gaan maken. Klokkenluider die dit aankaartte aan zijn lot overgelaten.

Uit debat: Wijziging van de Wet Huis voor klokkenluiders
21 april 2022
Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken

12 gedachten over “Pieter Omtzigt over klokkenluiders inclusief Atoomspionage…!”
 1. Klokkenluiders moeten worden afgemaakt in dit land net zoals de maffia informanten om zeep helpt. Maar het verschil tussen de overheid en maffia is natuurlijk al lang niet meer te onderscheiden. Zelfs de beschuldiging van klokkenluiden is al reden om mensen kapot te maken. Nee, de overheid geeft liever informanten van drugsdeals miljoenen en gaf IDD die Dr. kahn gewoon de atoomwapens lang geleden, maar blijkbaar gaat de regering gewoon door met terroristen kernwapens te schenken.

 2. ALLE VACCINATEN ZIJN WETENSCHAPPELIJK GGO

  "ZOMBIES" VOOR VRIENDEN …

  "We laten zien dat Pfizer-BioNTech-vaccin-mRNA slechts 6 uur na injectie van het vaccin intracellulair wordt getranscribeerd in menselijk DNA."
  Gepubliceerd in april 2022 in "Current Issues in Molecular Biology" (CIMB)

 3. Klokkenluiders worden systematisch kapot gemaakt als ontmoediging niet werkt. Zeker bij de overheid. Defensie is en kampioen in.
  Er kan bij de marine geen schip de haven uit als de regels gehandhaafd worden. Medische voorzieningen schorten aan alle kanten. Personeel en materieel.

 4. Pieter Omtzigt zal NOOIT het opnemen voor Huig Plug een echte klokkenluider die door het Rutte regime mond dood is gemaakt omdat hij te lastig is met in vragen en hoe veel hij weet over de misdaden die door mensen in de overheid en in de regering gepleegd zijn.
  Ze willen het huis afpakken van Huig Plug of misschien al gedaan. Dat doet het Rutte regime.

 5. Hoe zit het met Huig Plug die het Rutte regime heeft gecriminaliseerd omdat hij heel lastig is voor het regime.
  De rechter is door het regime aangesteld en verteld wat de uitspraak is. Want Huig Plug moest de mond gesnoerd worden.
  Dit heeft het regime ook geprobeerd met Willem Engel. Eerst moet er een onafhankelijk onderzoek komen naar iedereen die bij deze twee zaken te maken heeft.
  De rechterlijke macht wordt aangestuurd door het regime ook Justitie en het OM wordt gebruikt om tegenstanders hun mond te snoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *