Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bovendien blijkt Nederland ook nog eens niet te voldoen aan de internationaal afgesproken normen.

Uit debat over: Uitvoering sociale zekerheid
12 april 2022

17 gedachten over “Pieter Omtzigt over arme arbeidsongeschikten die meer belasting betalen dan werkenden.”
 1. NL voldoet zowizo niet aan internationale wetten met b.v. de verboden hypotheekrente aftrek. maar ja, het gros kan nu al hun "eigen" huis niet eens betalen laat staan als ze hun criminele aftrek niet mogen doen. En dat is waarom de VVD en CDA altijd zoveel stemmers krijgen want die zijn altijd voor dit criminele gedrag waar de minderbedeelden maar mee moeten betalen aan een ander zijn "eigen" bezit waar men dan illegale belastingvoordeeltjes mee heeft. Gewoon stemmen voor crimineel stelen dus maar ondertussen wel afgeven op het plebs waar ze het geld dan van jatten.
  Alles beter dan je "eigen" huis uit gezet worden omdat het verkocht wordt, dan maar liever b.v. die gehandicapten en bijstandsmoeders uitpersen, toch ?
  Fijne mederlanders hoor. 👍 parasiteren op weerloze of weerloos gemaakte mensen.
  🤢🤮 Blijkbaar kunnen ze het niet zelf helemaal eerlijk betalen, mislukkelingen dus die liever stelen van een ander. Bravo met je succesvolle leven heur.

 2. Europa koopt weer een hoop kolen in voor de energie sector.
  Dus Parijs klimaat akkoord deels weer in de prullenbak.
  Maar de klimaat belastingen op energie blijven gewoon bestaan.

 3. Ik betaal meer belasting dan een werkende .ik heb 30 jaar gewerkt en nu word ik over al gestraft…van zorg en boete op ziek zijn…en ga zo maar door

 4. We worden toch genaaid 4 jaar voor pensioen arbeidsongeschikt na 45 jaar werken kost mj 500 euro netto aan pensioen je kan in dit land beter niets doen dan ben je beter af.

 5. Die arbeidskorting was juist bedoeld om mensen te stimuleren te werken. Voor mensen die te beperkt zijn om te werken is dat echt heel zuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *