Geen widgets gevonden in de zijbalk

70% of 95% reductie op de Waddeneilanden of vlak bij de Duitse grens gaat nooit lukken aldus Omtzigt.
In Duitsland is de noodzaak niet dus gaat Dld. ook niet verlagen zoals wij doen.
De Waddeneilanden kunnen nier reduceren, autoluw, autoloos en er is geen serieuze intensieve veehouderij.

Uit:Debat over het stikstofbeleid 23 juni 2022.

Door Byron Rowe

10 gedachten over “Pieter Omtzigt inbreng eerste termijn stikstofdebat. Waddengebied en Duitse grens onhaalbaar.”
  1. D66 is de partij van de onteigeningspolitiek. Gaan de mensen dat pas zien als de overheid met een koevoet aan de voordeur staat?

  2. omtzigt kun je beter niet geloven want steeds stemt die weer anders in het voordeel van rutte, controleer het zelf maar eens…

  3. Pieter, heel leuk allemaal, maar wanneer het er op aankomt stem je gewoon voor de elite. je bent een scam Pieter. je bent afleiding, jij gaat niks veranderen!!!

  4. Energieschaarste, woningschaarste, voedselschaarste, hoge prijzen, en een enorme inflatie. Wanneer gaan Nederlanders echt zien dat het Kabinet er echt niet is voor hen?!

  5. Terug naar de MENSELIJKE MAAT, beste mensen. Weg met deze zich volksvertegenwoordigers noemende technocraten die de WEF en WHO agenda er doorheen drammen zonder normaal democratisch proces. De VVD leden zeiden verleden week met 51%: stoppen met dit stikstofschandaal. Mw. Van de Wal antwoordde desgevraagd: we gaan door want die stikstof doelstellingen moeten gehaald worden. Waar staat de D van de VVD nog voor? Nooit meer op stemmen! Nederland is altijd al NETTO betaler geweest van de EU. Dus de ondemocratische EU heeft ons meer gekost dan het ons opgeleverd heeft. Deze zittende kliek bewijst keer op keer: wij kunnen het niet en het kost u als belastingbetaler heel veel geld. Niet vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *