Geen widgets gevonden in de zijbalk

Pieter Omtzigt legt uit hoe groot de lokale economische schade is die de regering aanricht door niet te kijken naar de effecten van de grensregio.
Doordat Duitsland de prijzen van brandstof zo’n 45 a 50 cent goedkoper heeft per liten, tankt iedereen nu in Gronau.
Je kunt een voetbalwedstrijd houden op het tankstation, gevaar van auto’s is er niet.

Uit: Procedurevergadering commissie Binnenlandse Zaken van 16 juni 2022.

19 gedachten over “Pieter Omtzigt: in Enschede ben ik echt de enige die nog aan de pomp tankt…! Kom toch kijken…”
  1. Omzigt is ook niet zuiver op de korrel, kijk naar de stemmingen die hij doet en zo zie ik er meer,. Wakker blijven mensen!

  2. Hahahahaha, jaaaaaaaaaaaaarenlang dezelfde discussie… Der niederlandisch regierung die super geil is om tax te innen van de burgers. Maar wij laten het zelf toe .. De oplossing is gewoon simpel en helder maar wij kiezen er voor om genaaid te worden

  3. Onderzoek is echt niet nodig. Daar zijn alleen bureaucraten blij mee. Een oplossing is er wel degelijk. Wat in Duitsland kan, kan in Nederland ook.

  4. de grensstreek begint tegenwoordig al bij Utrecht… ff over de grens gaan tanken… paar jerrycans mee… en gelijk de boodschappen doen… zo help je de NL-se economie dus naar de galamiezen…. ooohhhwww… dat was de bedoeling….. dan moeten ze de schuldigen oppakken, vastzetten en berechten voor land en hoogverraad….

  5. Met je Anzig 'Gewone' Tweede Kamerleden
    De basisvergoeding voor Tweede Kamerleden wordt 'schadeloosstelling' genoemd. De schadeloosstelling van 'gewone' Tweede Kamerleden bedraagt sinds 1 januari 2022 8.599,89 euro bruto per maand. Daarnaast krijgen Tweede Kamerleden 8 procent vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3 procent conform de regeling voor rijksambtenaren. In totaal komt dat neer op ruim 120 duizend euro per jaar. Dus deze man kan gewoon rustig aan de pomp tanken geen probleem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *