Geen widgets gevonden in de zijbalk

Schandalige vertoning, de kamer is simpelweg gepasseerd door de regering en EU.
DCC op Europees niveau wordt gewoon doorgedrukt, zonder overleg met de Tweede Kamer.

Uit debat op 9 maart 2022.

16 gedachten over “Pieter Omtzigt fel tegenstander van de gang van zaken rond Europees DCC. De kamer is gepasseerd.”
  1. Wouw!!!!!! HΓ‘lf Nederland!
    πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

  2. Maar Thierry was gestoord.. de mensen die op hem stemde niet wijs.. wappies waren idioten die je op mocht jagen.. maar hè mensen gaan het financieel voelen en nu.. nu ineens zijn wij niet zo gek hè, als omzicht het maar zegt of van haga.. want je zou maar toe moeten geven dat je ernaast zat

  3. Alleen maar binnen Europa reizen met een Corona pas?
    Waar blijven de protesten van de progressieve partijen aan de Linkerkant die al jarenlang roepen: alle grenzen moeten weg!

  4. NAVO eu en Amerika heeft dit veroorzaakt en gecreΓ«erd. Amerika George soros en de clinton clan die heeft in OekraΓ―ne de verdeeldheid gebracht al jaren lang sinds 1995. En Rusland en OekraΓ―ne tegen elkaar uitspeelt. Omdat de eu en Amerika. Van OekraΓ―ne landbouw grond wilt maken. En dat Europese boeren worden verbannen en moeilijke gemaakt ind e Europese landen. Alles met 2030 agenda te maken.

  5. Ook in WO2 mochten we niet reizen (ook eigen land) zonder pas (ausweis). Enkel met een ster op je kleding mocht je enkele reis naar het buitenland. De geschiedenis herhaald zich. Nu een wat moderner een digitaal paspoort waarin vermeld staat of je genoeg verplichte spuiten heb gehaald. Gezond of niet maakt niet uit, het aantal prikken telt. Voor de nabije toekomst een wereld pas eerst nog digitaal waar alles maar dan ook alles over je vermeld staat en is men bezig te proberen dit via het chromosoom in te brengen. STOP DIT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *