Geen widgets gevonden in de zijbalk

De regering voert weer eens een aangenomen motie van de Tweede Kamer niet uit.
Eigenlijk is dat zo langzamerhand niets nieuws meer, maar wel belangrijk om te blijven vermelden, want de regering begint inmiddels stelselmatig de principes van behoorlijk bestuur naast zich neer te leggen.

27 gedachten over “Pieter Omtzigt bikkelhard tegen Regering die rijke Oligarchen de hand boven het hoofd blijft houden”
 1. Het is nogal simpel. VVD en CDA pruimen D66 niet. D66 pruimt VVD en CDA niet. D66 pruimt de Christenunie niet. De Christenunie pruimt D66 en VVD niet. En dat zit samen in een kabinet. Dus hebben ze afspraken gemaakt. Ieder zijn eigen koninkrijkjes. Zo lang er geen crisis is kan zoiets wel werken, maar bij een crisis komt de werkelijke staat van de regering naar boven. En die staat is NIET BEST. Hoofdschuldigen zijn Rutte en Kaag. En nieuwe verkiezingen gaan dit niet oplossen zolang we geen kiesdrempel invoeren. Veel te veel versplintering. Het systeem werkt niet.

 2. Hoezo een Russische invasie, eigenlijk beweert Pieter Oplicht hierbij dus dat Rusland Rusland binnenvalt. Waarom doet Pietertje Oplicht alsof hij daar geen weet van heeft, wellicht omdat Pietertje Oplicht dik betaalde oppositie is, de rat!?!

 3. Er komen steeds meer berichten naar buiten dat Zelenski het monster is.
  Ook dit komt blijkbaar niet in de bubbel. Sterker nog r nodigt hem uit om in de kamer te spreken, de jacht op de Russen wordt versterkt en opeens wordt er over van alles geroepen? Wat gebeurt er hier daadwerkelijk?

 4. Wanneer de staat burgers,,van welk land dan ook,,kunnen onteigenen,,duurt het niet lang of je bent zelf een keer aan de beurt!!!
  Kijk maar naar demonstranten in Canada,,daar werden ff de bankrekening van geblokkeerd!!!!
  🖕🖕🖕

 5. Pieter heeft ook schellen voor zijn ogen. Die president die hij ziet, is een acteur en iemand die een jaar geleden nog gezien werd als een witteboordencrimineel en nu gezien wordt als een held. Deze Zelensky is een van de beste voorbeelden van mensen die omwille van de macht, bereid zijn alles te doen. Alles is een grote show. Rusland exporteert nog steeds uranium naar de V.S. en wij sturen ons kernafval nog steeds naar Rusland, maar ja, naar dit soort informatie moet je zoeken.
  Alles is show. Onze regering geeft helemaal niets om de mensen in Oekraïne en om de mensen in Rusland al helemaal niet. Datzelfde geldt voor alle leiders. Zij zijn alleen geïnteresseerd in macht en geld. Het gewone volk wil de Oekraïner helpen en neemt hem op in zijn huis. Kaag of Rutte doen dat niet. Daar hebben ze natuurlijk geen tijd voor en Alexander stelt zijn weekendverblijf ter beschikking om te laten zien dat hij een goed hart heeft. Dat hart van hem is een plastic hart. De ziel van dit soort mensen is ver te zoeken.

 6. Die rijke elites besturen het Rutte regime. De 1% van de 1% rijken hebben de macht over regeringen.
  Maar worden de bankrekeningen van de regering die de aan de Irak oorlog hebben mee gedaan zo als Balkenende ook hun bankrekeningen bevroren want die hebben ook mee gedaan aan een illegale invasie en bloed aan hun handen hebben van bijna 1 miljoen mensen. Nee die mensen beschermd Omtzigt. Eerst de Nederlandse oorlogsmisdadigers van de Irak oorlog berechten voordat er gewezen mag worden naar een ander land.

 7. In hemelsnaam…stuur ze weg. Motie van wantrouwen aannemen en weg met die prutsers.
  Eindeloos debatteren en die kluns van een Hoekstra moeten aanhoren…en dan ioook nog tegen Kaag en consorten moeten aankijken…SPAAR ME!
  Dit kan zo niet langer.
  Omtzigt voor Minister-President .

 8. Dat heb je allemaal aan je saboterende met de vijand heulende landgenoten te danken, Pieterman. Zij, die Poetin heulers, die op VVD en D66 en CDA stemmen.

 9. Omtzigt is de realiteit een beetje uit het oog verloren. Over een maand of 12 is Poetin op zeker de baas in de Oekraine, en heeft buiten gas en olie ook de graanschuur in handen. Ik denk niet dat hij dan vergeten is dat ze hier van alles en nog wat in beslaggenomen hebben. EN daar gaan wij een prijs voor betalen. Nog buiten het feit dat diefstal van eigendommen ineens legaal lijkt te zijn voor politici, want in feite is het gewoon ordinaire diefstal.

 10. je zou bijna denken dat de regering er belangen bij hebben om die Russen lekker op hun gemak hun financiën en luxe te kunnen laten wegsluizen pppffff
  tenenkrommend en stuitend om te zien, ze moeten zich kapot schamen!
  ik zeg "weg met ze" nieuwe verkiezingen. want dit zooitje kan het niet/wil het niet of begrijpen het niet

 11. En dááár ligt t probleem! De oligarchen INCLUSIEF de VS zijn verantwoordelijk voor deze oorlog GEDERIGEERD door een Grotere agenda. We kijken naar n absolute, net de achtergrond-kennende politiek

 12. Kabinet wil de Zuidas niets in de weg leggen, waar vele oligachen diverse BVtjes hebben. Kabinet heeft ze de tijd gegeven, om al hun bezittingen verder te verduisteren of weg te sluizen.

 13. Het kabinet heeft kilo's boter op het hoofd, als het erop aan komt steunen ze de belangen van die oligarchen, zowel in Oekraine als in Rusland. Het is toch vreemd dat volgens de media elke vorm van oppositie in Rusland zou bestaan uit pro-westerse oligarchen, terwijl de russische kiezer niet of nauwelijks voor partijen of kandidaten stemmen die pro-westers/pro-liberaal zijn. Men wil gewoon Putin vervangen door een pro-westerse liberale oligarch, en hebben schijt aan de belangen vd bevolking in Rusland, en idem in Oekraine dat nu geslachtofferd wordt voor de belangen van het westerse kapitaal om de strijd tegen Rusland (de regime change operatie die men al jaren voorbereid) te kunnen voeren. Zogenaamd voor mensenrechten en democratie, maar in werkelijkheid voor de macht vh kapitaal en westerse belangen met pro-nazi krachten als bondgenoten, ten kosten van de bevolking en ten koste van mensenrechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *