Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJK: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal.
Helaas kan dit kanaal alleen nog maar verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig gisteren heel behoorlijk op is gereageerd. Dat geeft de burger weer moed om door te blijven gaan met bloot te leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Pruttelende Provincies noemde De Groot de bestuursorganen die niet zoveel zin hebben in het braaf uitvoeren van de bizarre Stikstofplannen uit de koker van D66.
De CU mag van De Groot niet meer spreken over burgeroorlog.

23 gedachten over “Pieter Grinwis (CU) gooit olie op het vuur, volgens D66 de Groot omdat hij kritisch is op kaartjes”
 1. De Groot kan alleen op de persoon praten, inhoudelijk zegt hij niets, omdat hij niet weet waar hij over praat. Zijn partij wil gewoon goedkope grond van de boeren om het als dure bouwgrond te verkopen. Linkse lobby

 2. Deze D66 gek durft nog te zeggen dat hij warm hart heeft voor de boeren. Gore klote huichelaar dat die is. Wie nog D66 stemt is een verrader naar zijn eigen lol

 3. Dat er mensen zijn die stemmen op politieke partijen zoals VVD, CDA ,D66, GROENLINKS, PARTIJ VOOR DE DIEREN onbegrijpelijk, kijk naar die de Groot hij wordt steeds kleiner, en heeft zoals veel tweede kamer leden geen kennis van zaken, ik zou zeggen ontslagen die hele troep.

 4. Die de groot probeert zich uit alles te lullen. Vertrekken, NU. Ik denk echt dat de nieuwe generatie(s), zoals hier Pieter Grinwis, verschil gaat/gaan maken. Zakken vullen elders de groot.

 5. Dit soort acteurs, want dat zijn het, als de Groot staan hier alleen voor de búne. Ze hebben geen moraal allleen het partijbelang geld en het landsbelang is er alleen voor hun salaris en zoals je hier ziet is kritiek, zelfs van een coalitiepartijgenoot niet welkom. ALLES wat de partij voorschrijft is WET, en wijk je af van de script dan heb je een probleem want dan wordt jij gewoon gecanceld.

 6. de overheid word steeds agressiever tegen zijn eigen burgers, met corona mochten we onze eigen grootouders niet zien, we mochten niet naar de begrafenis van familieleden, geen kopje koffie drinken zonder een qr code, ze wilden deur tot deur met vaccinaties, mensen die hier tegen demonstreerden werden door de me in elkaar geslagen, boeren worden nu onteigend, in amerika hebben de burgers mede om deze reden massaal vuurwapens in huis, je weet immers nooit welke figuren aan de macht komen in de toekomst..

 7. Verbeter mij maar als ik het verkeerd heb, maar als de CU, als coalitie partner het niet eens is met dit beleid dan kunnen zij toch de stekker eruit trekken door op te stappen en het kabinet te laten vallen? Het zal wel zo simpel niet zijn anders hadden ze dat wel gedaan toch?
  Edit: Ik zie het nu zelf net op wikipedia, jawel. Een coalitiepartij kan zijn steun aan het kabinet in trekken. Nou CU, put you money where your mouth is als je zo tegen bent. Of het dan niet doorgaat is een 2e, maar dan heb je in ieder geval niet mee gedaan.

 8. D66 is volledig zijn geboorte vergeten!!! De arrogantie van de bewindslieden is zooooooo stuitend geworden. Dit heeft niets meer met de oorsprong te maken!! Daarnaast zijn al die rapporten gissingen en verwachtingen…..
  Natuurlijk moeten we het milieu niet vergeten!!! De wereldbevolking blijft maar groeien en groeien….daar ligt het grootste probleem!!!
  Kapitaal is van een klein deel der wereldbevolking….maar die maken wel 90% van de politieke beslissingen uit!!!!!!
  Politici zijn voor 90% de loopjongens van het kapitaal!!! Maakt absoluut niet uit welke kleur je hebt!!!
  Natuurlijk wordt dit ontkent…..maar het is wel de realiteit…..en de politicus die dit ontkent is een absolute leugenaar!!!
  10% idealisme in de kamer….mogen de kleur van de afvalzakken bepalen!!!

 9. Waarom zijn alle antwoorden van álle gay66 losers leeg!? Ze zeggen NIKS. Alleen maar tijd rekken dus…
  Ondertussen rollen ze alweer nieuwe klimaat leugens uit. Kunnen ze daar weer over debatterem. En voor je het weet is het 2030. Missie geslaagd..
  Daaag Nederland! Dood66!

 10. ''Een warm hart voor de boeren'' en nu graag inleveren die grond !! …. VVD bestaat uit pinokkio,s , geen echt hart maar wel groeiende neuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *