Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de EU-Gezondheidsraad 29 maart 2022
24 maart 2022 vond dit plaats.

Judith Tielen van de VVD wil kleine partijen zoals van Haga het leven zuur maken, door ze te verbieden aan bepaalde debatten mee te doen.
Dat is bizar, omdat er aan dit debat slechts 3 partijen, inclusief van Haga, inbreng in Tweede Termijn hebben.

Machtsmisbruik van de VVD, die naar ieder debat iemand anders kunnen sturen.

29 gedachten over “Pestgedrag: Hoe Tielen (VVD) kleine partij zoals v. Haga het opzettelijk moeilijk probeert te maken”
 1. Ik snap totaal niet waarom kleine partijen kortere spreektijd krijgen. Ze zijn net zo belangrijk als de andere. Gewoon van de zotte

 2. Even wat anders….als een hoofddoek als hoofdbekleding is toegestaan, dan mogen alle Nederlanders ook een pet op in de klas bijvoorbeeld.

  Maar ga door van Haga…

 3. Van haga en die mejieren trouwens ook, sukkele halverwege het debat in, gaan op een onbegrijpelijke tirade en gaan weer naar huis, dat is geen debat voeren en daar heeft niemand baat bij, ik weet het niet over dit debat in het speciaal maar ik kan best snappen dat er parlementariërs zijn die hun werk proberen uit te voeren en die daar geen trek in hebben.

 4. VVD aanhang, de beulebakken van het schoolplein.
  m.a.w. ernstige sociale ontwikkelings achterstanden.
  Waarschijnlijk uit aso families of zo ?

 5. De zittende partijen zitten er niet meer voor het Nederlandse volk. Maar voor het WEF en een stelletje globalisten. We zijn verkocht! Check ff agenda 2030. Dan begrijp je de Corona leugen/ de zogenaamde inflatie door de oorlog. En dat alles voor de 17 doelstellingen die er doorheen moeten gedrukt tot 2030!

 6. Vragen om mee te doen aan een debat, gaat lekker hoor hier. En bijna geen mens ziet t daar in die zaal. Ik schaam me voor de Nederlandse overheid.

 7. Komt omdat Judith Tielen niets inhoudelijks heeft in te brengen en vreest platgeblazen te worden door kennis van zaken van deze partijen

 8. Dus wij leven in een parlementaire democratie waarin je door op partijen te stemmen indirect inspraak hebt maar vervolgens moet die partij aan de rest van de kamer vragen of het mee mag doen aan het democratische proces….. snap ik het nu niet of is dit gewoon dom krom en crimineel?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *