Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over problemen met uithuisplaatsingen van kinderen
12 mei 2022

Inbreng van Pepijn van Houwelingen.

23 gedachten over “Pepijn van Houwelingen krijgt standje van Bergkamp als hij oprecht zijn mening geeft.”
 1. “” het woord “ gasten “ en later gezeg “ aan de lijn” krijgt hij een standje voor.?? Wat is er aan de hand met de voorzitter.?

 2. Pepijn heeft wel gelijk en de vvd etc zal echt moeten stoppen met dit beleid. De gezondheidszorg wankeld en heeft veel te weinig mensen die echt de gezinnen en kinderen kunnen helpen als het echt noodzakelijk is om de kinderen tijdelijk uit huis te plaatsen… Voorkomen zoubeter zijn dan genezen, dit zijn aleeuwen lang een feit.. de regering moet eerst zorgen dat bij de basis goed is, dus hulp in het gezin.

 3. Van Houwelingen,
  Fantastische spreker,
  De neergang van de hulpbehoevende zielige burgers, die op gruwelijke wijze gemanipuleerd en weggeduwd zijn, en nog worden,
  Kotsmisselijk,
  Een on in neembaar bolwerk,
  En dat is nog zachtzinnig uitgedrukt,
  Uit de klauwen gelopen,
  Uitspelen, wegjatten, intimidaties aan de orde bij je voordeur,
  Het is ook bij de GGZ graaien waar er te graaien is, Dieper kun je niet gaan in dit verschrikkelijke
  wanbeheer,
  Het gaat om afrekeningen,
  Naar beneden, koppie onder,
  Maakt ze niks uit

 4. Deze vent is echt een mongool, klopt geen bal van zijn verhaal. Van links tot rechts was iedereen in de tweede kamer het er mee eens dat de Bulgaren fraude hard moest worden aangepakt. De belastingdienst moest hiervoor een uitkomst bieden. Helaas was het voor probleem gezinnen een onmogelijke opgave om hun gelijk te bewijzen tegenover de belastingdienst. Dit bracht kwetsbare mensen alleen maar verder in de problemen. Wbt de bemoeienis van de staat heeft hij wel een punt, maar laten we niet doen alsof die uit huisplaatsingen geen kinderen heeft geholpen. Sommige kinderen hebben nu eenmaal de pech dat ze in een kutgezin opgroeien. Een pleeggezin kan dan echt veel betekenen voor die kinderen.

 5. Gaaten aan de ketting vind ik ook niet gepast! Het moet zijn…..landveraders aan de ketting en zo snel mogelijk die smeerlappen!!🤮

 6. Bergkamp is lid van sekte van Rutte en Kaag. Paternotte, Hoekstra en Zegers doen ook mee, net als tante Sidonia van de VVD

 7. Wat is vera toch een valse pot ze moeten haar aan de ketting legen en de hele regeerden coalitie op staande voet het land uit trappen geld en alles af nemen

 8. Ik ben ervaringsdeskundige. Ik heb in de hel gezeten, jeugdzorg moet je aan ervaringsdeskundige overlaten, jongens die weten wat het is zoals ik. Zij die geen ervaring hebben, maar het uit boekjes hebben geleerd, sorry voor hen met goede bedoelingen, maar de nodige ervaring is onmogelijk, kun je je voorstellen. Zo worden wij ook geregeerd door zij die eigenlijk niks weten van de praktijk. Als je een beetje nadenkt is dat ook zo, zij delen namelijk niet mee. Dat is te zien in de kamer, als er de waarheid word gespiegeld, is de meerderheid te dom om het te snappen, overigens gaat het bij de meeste niet om ons, maar om hun zelf, je verdiend toch een hoop geld met dat gelul, laat mij eens aan het woord, als jullie zouden kunnen voelen en luisteren, en daar twijfel ik zwaar aan. Dank je wel Pepijn, goed bezig man. Nogmaals nieuwe verkiezingen!!!

 9. Alle instemmingsrecht van reageerder ten spijt, deze bevolking heeft als een stelletje domme ezels dit kabinet weer de kans gegeven er een klerezooi van te maken. Men wist allemaal wat er onder rutte is gebeurt vóór de laatste verkiezingen, maar hebben dit kabinet weer in het zadel geholpen. Nu janken is niet gepast omdat de Nederlandse bevolking er zelf schuld aan heeft.

 10. Pepijn, je maakt juiste conclusies! Dit is al een jarenlang gegroeid probleem! Zogenaamde 'professionals' krijgen macht over u en onze kinderen. Naar ouders en zelfs hun advocaten wordt door de rechter niet geluisterd, want de 'professional' staat zgn 'objectief' in de situatie, en zal het dus wel beter weten. Vervolgens wordt de Politie ingehuurd om uw kinderen weg te halen. Vergelijk dat, met wat er dmv de noodwet is gebeurd, en in de toekomst mogelijk is. Grondrechten doen er niet toe. Steeds vaker mogen particuliere bedrijven en instellingen over ons leven beschikken, en afdwingen met politionele macht. Steeds meer kliklijnen worden ingezet, om procedures op gang te zetten, die uw leven en dat van onze kinderen gaan bepalen. Ik heb nog niet één mens ontmoet, dat daar gelukkiger van is geworden. En dan het label 'objectiviteit'? 'Follow the money' zou ik zo zeggen. Dat wordt natuurlijk altijd verzwegen door onze 'Kartel-bazen': dat er mensen en instellingen zijn die bijv. aan uithuisplaatsing veel geld verdienen. En dat heet 'professioneel' en 'neutraal'.

 11. Een volksvertegenwoordiger mag heel veel zeggen want hij/zij is onze stem. Mevrouw de voorzitter moet zich daar niet mee bemoeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *