Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/12-10-2023/VPWON_1346912

Deel 2:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/12-10-2023/VPWON_1352661

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

ON! Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Pepijn over voltooid leven: 'Moet nooit druk ontstaan dat, je er maar een einde aan moet maken'”
 1. Al ga ik KAP0T!!! NOOIT OF TE NIMMER ZAL IK EUTHANASIE AANVRAGEN!!!! Ik heb GENOEG PREMIE BETAALD, MIJN LEVEN LANG!!! Laat die ARROGANTE ARTSEN MAAR HUN WERK DOEN!!! DE OVERBETAALDE PRUTSERS EN BETERWETERS!!!

 2. Mijn partner was zeer ernstig ziek dat er geen andere keuze was , in leven blijven was mensonterend, en ik stond achter zijn beslissing samen met de artsen.

 3. Ja, maar meest exotische beperkt levensverlengende onderzoeken worden vergoed, voor vit D en menselijke aandacht aan het bed is nauwelijks geld. Ons hele zorgsysteem draait om verkoop van medicijnen en behandelingen, is duur en niet bepaald optimaal. En door onze manier van ongezond leven zou onze laatste 10-15 jaar slepend zijn. Ook is in onze maatschappij eigenlijk vooral plaats voor de werkende mens. Niet voor de gepensioneerde, niet voor de kids (opvang), niet voor gehandicapten. Gaan we het aan de achterkant oplossen met euthanasie🤪.
  Maar er zijn ook schrijnende gevallen van mensen die maar door moeten of kinderen die vervolgt werden omdat ze ouders zelf geholpen hebben omdat er geen arts was die bereid was dat te doen (bv Albert Heringa).

 4. Zeg gewoon dat deze mensen de fascisten zijn van de huidige tijd copycat heet dat de erfenis van het verleden van 45 de mensen en families die hun trauma's niet verwerkt hebben en dat soort zit in de demissionaire regering!
  Vanuit het liberalisme komt het fascisme Alexandr Doegin politicoloog en filosoof zei het heel treffend liberalisme is nog veel erger dan het fascisme het is een ziekte van de eenlingen oftewel narcisme.

 5. Mensen er naar toe praten, daar lijkt het soms wel op wanneer je dit onderwerp
  net iets te vaak langs hoort komen in de msm de laatste jaren.
  Hoe integer zijn de redenen tot deze wet, hoe integer is de medische wereld.

 6. Het euthanaseren van mensen betekent voor overheid en andere instellingen minder AOW, lagere pensioenen, en een verhoogde druk op nalatenschappen en andere belastingen, waarmee ze ons geld willen aftroggelen.

 7. Frankrijk wil nog verder gaan, als je te duur wordt (te veel zorg nodig hebt) te oud bent, te ziek bent, mag ( moet) het verplegend personeel je afmaken!

 8. Een glijdende schaal.
  Geldt ook voor het nog behandelen of niet.
  Als je dat soort zaken makkelijk wil maken liggen er heel veel gevaren/ belangen, gemakzucht, commerciële redenen of beschikbaar komen donor transplantatie materiaal.
  Er kan mogelijk druk door dokter, of kinderen plaatsvinden enz. 
  En na mijn ervaring bij meerdere personen die in een uitzichtloze situatie kwamen door k, dat er goed en respectvol gehandeld is met het beëindigen van het leven.
  En de geestelijke gesteldheid van iemand, kan zo divers zijn dat je dat niet kan inschatten met wat voor een wetgeving dan ook.

 9. Recht op leven moet geen plicht tot leven worden.

  Een ieder moet kunnen gaan als diegene dat wil, en nu word daar raar over gedaan en plegen mensen zelfmoord op vele, veelal mislukte of pijnlijke manieren.
  Want als je wil, ga je toch wel, en niemand anders kan een cijfer geven aan de hoogte van de ellende die iemand ervaart.
  Of moeten we mensen hun hele leven in de zorg behouden om er geld aan te verdienen.

  Religie moet hier los van staan, prima als je vanuit je religie iets niet wil, maar het opleggen op anderen is D66/regenboog mentaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *