Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk het interview ook via:
https://www.blckbx.tv/buitenland/pelle-taylor-waarschuwt-voor-zweeds-navo-lidmaatschap-leidt-tot-oorlog

De Zweeds-Britse journalist Pelle Neroth Taylor bespreekt met programmamaker Flavio Pasquino zijn tweedelige documentaire over de toenadering van Zweden tot de NAVO. Een gevaarlijke route, volgens Taylor. “De Zweden lopen met open ogen het ravijn in.”

Taylor werkte in het verleden onder meer voor _The Lancet_ en _The Guardian_ maar verruilde het Verenigd Koninkrijk voor Zweden, waar zijn wortels liggen. Ook wilde hij niets meer te maken hebben met de reguliere media. “Zij staan aan de frontlinie van leugens en propaganda.”

Zweden hebben te veel vertrouwen in hun leiders, volgens Taylor. “Een Iraanse vrouw zei ooit tegen me: ‘Wij zijn beschadigd door oorlog. Maar jullie zijn beschadigd door vrede. Jullie zijn niet meer gewend om te vechten voor jullie rechten. En jullie weten niet meer dat jullie leiders slechte dingen kunnen doen, omdat jullie aannemen dat zij het wel beter zullen weten.’”

Daarom maakte Taylor de tweedelige documentaire _Sweden’s Journey to NATO_ , om mensen te waarschuwen voor een Zweeds NAVO-lidmaatschap. “Ik ben bang dat we straks over Zweedse kustplaatsen lezen, zoals we nu lezen over Bachmoet in Oekraïne.”

Het eerste deel van _Sweden’s Journey to NATO_ is vanaf donderdag te zien bij blckbx. Deel twee is vanaf zaterdag beschikbaar.

Dit is een onderwerp dat iedereen in Europa aangaat. Bekijk en deel dit belangrijke interview daarom nu! De video is Nederlands ondertiteld.

Lees hier meer over Pelle Neroth Taylor:
https://pelleneroth.wordpress.com/about/

Eerder maakte Taylor _Sweden Dying to Be Multicultural_ over het falen van de Zweedse multiculturele samenleving:
https://www.imdb.com/title/tt7477590/

En over de keerzijde van het feminisme maakte hij _Cancel Nation: How Kind-Hearted Women and Fake Feminists Are Cancelling the Most Liberal Nation on Earth_
https://www.imdb.com/title/tt14961594/

Deze beide docu’s zijn later dit jaar ook bij blckbx te zien!

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

11 gedachten over “Pelle Taylor waarschuwt voor Zweeds NAVO-lidmaatschap: ‘Leidt tot oorlog’”
 1. The brits the Germans and amerikans and Holland are blowing digs in a Forrest in Amerika??????😢😂

 2. Sverige är ett land med hjärntvättade fegisar och soffpotatisar. Sverige är terminal sjuk, även Jimmie Åkesson kan inte rädda Sverige. RIP.

 3. … they also talked nonsense about a deadly virus and a upcoming pandemic

  Now they are threatening with WW3

  It’s PROVOCATION on PROJECTION

  🙏🏻

 4. Europe is completely crazy to follow the US! They sabotage our industry and our Pipe line with Russia 😮😮😮

 5. Kende de man niet, hij ziet het helder! Ga zijn docu's zeker kijken. Toevallig vorige week in Zweden op vakantie geweest en daar realiseerde ik me ook hoe onbekend dit land voor ons is. En toch voelt het zo vertrouwd.

 6. Blckbx is een vergaarbak voor halve gare complotdenkers, niks meer niks minder. En Flavio wil uw geld in de vorm van donaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *