Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #306 maandag 221pril 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-22

Meldingen van Long COVID blijven wereldwijd opduiken. Een peer reviewed publicatie uit de Australian Journal of General Practice suggereert echter een paradoxaal verband: de coronavaccinatie als mogelijke oorzaak. Hoe dit zit, legt Huisarts Felix van der Wissel uit.

Voor meer informatie en tickets voor de XL Talk met Dr. Assem Malhotra ➡ https://healthbeforeprofit.nl/

Desk: huisarts Felix van der Wissel, edelmetaal specialist Bart Brands en blckbx-hoofdredacteur Flavio Pasquino

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #COVID19 #Corona #Vaccinatie #MRNA

23 gedachten over “Peer reviewed publicatie: 'mogelijk verband tussen coronavaccinatie en Long COVID'”
  1. De waarheid betekent de doodstraf voor al deze smerige ratten, ze weten dit daarom blijven ze liegen en ontkennen, hun enige hoop op een uitweg!!!

  2. Ik ben benieuwd als er ooit tribunalen komen of Marjolein van Egmond ook zo stellig durft te zijn. Ik neem het de wetenschap en vooral de artsen zeer kwalijk dat ze hun status hebben misbruikt. Als burger werd je min of meer gedwongen mee te doen anders werd je gepest op het werk, als wappie werd uitgemaakt, en je leefde als een gevangene in je eigen huis. We moeten vooral niet de rechters(Het OM) vergeten want die volgden gedachteloos het RIVM. Ook het openbaar ministerie is fout in dezen want rechters hebben de plicht zelf onderzoek te doen en dat hebben ze nagelaten.

  3. Wat een ongelooflijk kulverhaal van die Marjolein van Egmond. Het is niet verwonderlijk dat het zo slecht is gesteld met de Oncologie als dit een vertegenwoordigster van die vakgroep is. Ook nog even de turbokankers uitgesloten zeker?

  4. De uitzondering bevestigt de regel: als één Nederlandse huisarts beweert dat het coronavaccin het immuunsysteem beïnvloedt en die andere, pakweg 1999 huisartsen niet, dan is het dus niet zo. Simpele logica, maar niet voor complotkanaal Blckbx blijkbaar.

  5. In 2019 was er filmpjes op you tube te vinden dat ze een scenario aan het plannen waren als er een virus en verplichte vaccin op de markt te brengen . Sindsdien alles gevolg wat ik erover kon volgen . Daarom wist ik dat het allemaal nep was . Velen om me heen gewaarschuwd maar helaas was ik een complotdenker 😢

  6. Als je als arts dit soort uitspraken doet dan schendt je je beroepseed. Zij zou wat mij betreft nooit meer met een patient in contact mogen komen. Direct uit het BIG register schrappen

  7. Uit tellingen (Via WOB verkregen) deed 1 op 357 in 2021 melding bij Lareb van bijwerkingen. Dat cijfer is exclusief de oversterfte.

  8. een mogelik verband" ze blijven er om heen draaien de meeste durven bijna nooit een direct verband te noemen terwijl een driekwart van de bevolking al lang de feiten weten dat het door die spuiten komt een man had er zelf voor gekozen zich 10 keer te laten/vaccineren" omdat hij dacht dat hij dan extra beveiligd is by de 10e spuit is hij er dood neer gevallen vele lieten zich vrijwillig plat spuiten er hebben er heel wat te horen gekregen toen ze klaagde over ernstige bijwerkingen: het spijt ons zeer u heeft er zelf vrijwillig voor gekozen we kunnen u helaas niet helpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *