Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zou Paulusma nog steeds serieus geloven in de mythe dat de halve wereldbevolking ziek is geworden doordat in Azië iemand een vliegend zoogdier heeft opgegeten?
Toevallig net in een stad waar Fauci (bewezen en door hem erkend) een laboratorium (financieel) steunt dat bezig is met virologische experimenten die zo risicovol zijn dat ze in de USA niet zijn toegestaan.

Een aardig citaat uit de pers:
“Maanden nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tot de conclusie kwam dat het “extreem onwaarschijnlijk” is dat het nieuwe coronavirus per ongeluk uit een laboratorium in de Chinese stad Woehan is ontsnapt, is het idee weer terug in het nieuws. De hypothese wordt door de meeste wetenschappers als niet erg plausibel beschouwd en sommige experts spreken van een samenzweringstheorie.”

Prima, maar je kunt nadenken over de inhoud van deze zin. Als het “extreem onwaarschijnlijk” is dat het “per ongeluk” is gebeurd…. was het dan met opzet…?
Wel weer toevallig dat Koopmans er heen ging om te “onderzoeken”, die zelf met dergelijke risicovolle experimenten bezig is in Rotterdam. Die heeft belang bij een uitslag welke dergelijke laboratoria vrijpleit, anders verliest ze haar budgetten?

Verder in dit deel van dit debat, slijmt CDA lekker met D66 mee. Luister en huiver.

Door Ruby Lane

25 gedachten over “Paulusma vindt de volgende Chinees die een vleermuis in de wok gooit niet grappig maar discrimineren”
 1. Beste Wieke, iedere keer weer ben je helaas niet in staat een door partijbonzen gefabriceerd stuk natuurlijk voor te dragen. Je zegt en verdedigt zaken tegen je natuur in, en dat straat er vanaf. Onderdeel van de partijpoppenkast.
  Weet je Wieke, de basis is heel simpel, gymnastiekles 4 uur per week, verplicht schoolzwemmen met diploma's, het op straat spelen kan/gebeurt niet meer vervangen door subsidie van lidmaatschap van een sportclub. Dat voorkomt dat kinderen al vroeg ongezond dik worden, en dat is een basis voor later. Maar ja, dat is lange termijn visie, de enige binnen d66 die dat heeft is Kaag, die wil carriere maken in Europa.

 2. Van de Berg, achterlijk wijf! De mondkapjes hebben nog nooit in enige mate invloed gehad op verspreiding van welk virus dan ook! Stoffen mondkapjes zoals ook de overheid voor stond al helemáál niet!

 3. Nee hier produceren en vervolgens in China kopen dat is lekker efficiënt..! Paulusma wil hulp aanbieden waar het het beste is, daarom zijn tijdens de z.g. corona crisis de huisartsen buiten spel gezet en zijn medicijnen die aantoonbaar werken verboden…! En ze wil een gezonde levensstijl, ja nou snap ik waarom de sportscholen dicht moesten en de Macdonalds open kon blijven. Verder heeft Paulusma haar zaakjes niet op orde, het virus kwam uit een laboratorium en is niet zomaar ontstaan, onder welke steen is deze muts eigenlijk vandaan gekropen vraag je je af….

 4. Paulsuma eet natuurlijk veel liever iets uit de Franse Keuken, de zgn. "Haute Cuisine". Bijvoorbeeld een lekkere "Chauve-souris grillée á la Chinoise" of "Cuisses de chauve-souris mijotée du Chef"

 5. Weer t zelfde riedeltje van deze Minister Meut hhhnnnnggghh
  En dan die Pratende Lantaarnpaal vd Berg ook zo n na – gemaakte 🤮🤮

 6. Het is inderdaad discriminerend Om te zeggen dar Chinezen vleermuizen in de wok gooien. De meeste Chinezen weten niet eens wat een wok is. En leggen de vleermuizen netjes op de grill. Maar waarom is het discriminerend dat Chinezen vleermuizen eten? Dat is toch gewoon een kwestie van smaak?

 7. Mevrouw Paulusma draait slechts haar ingebouwde plaatje af, zij mist hierbij zelf doch ieder moreel kompas, nét als de overige 99,9% van de Tweede Slaapkamer!

 8. Paulusma vergeet erbij te vertellen dat Nederland op de laatste plaats staat in Europa met het aantal IC bedden per 100.000 inwoners, oftewel ver onder de maat

 9. Alleen de koksmuts ontbreekt nog 👨🏻‍🍳 Hop hop, achter het fornuis. Ga koken mevrouw Paulusma en laat ons met rust. Of ga de zorg weer in. Geen woorden maar daden.

 10. Als Bill Gates hier in nederland server-parken de grond uit kan stampen binnen een paar maanden. Hoe krijgen de regerings droeftoeters het dan niet voor elkaar om een ziekenhuis neer te zetten die specifiek kan worden gebruikt om bij een eventuele uitbraak van een nieuw lap-geproduceerd virus de desbetreffende zorg te faciliteren? De regering handeld zo traag dat als het nog iets langzamer gaat we gewoon terug in de tijd gaan pfff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *