Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/06/16/tv-programmas/donderdag-16-juni-ongehoord-nieuws-met-paul-cliteur-arno-wellens-en-flavio-pasquino-afl-34/

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

19 gedachten over “Paul Cliteur en Flavio Pasquino: "Desinformatie-beschuldigingen zijn politiek wapen"”
 1. Ze moeten gewoon hetzelfde doen, andere in die 2e slaapkamer met hun eigen maatstaf van de waarheid beschuldigen van het geven van eenzijdige informatie/desinformatie. En dan zeggen met die linkse logica kunnen we hetzelfde beweren en dezelfde beschuldigingen maken.

 2. Het is ZELFS Discriminatie want ook op politieke keuze MAG je niet discrimineren. Staat gewoon in grondwet artikel 1. Net als geloof en seksuele geaardheid heeft OOK politieke keuze deze bescherming IN DE WET!

 3. Dat is nou juist het punt: Kuiken kan zeggen wat ze wil, zonder zich te hoeven verantwoorden, met een media die haar ondersteund en daarmee het gewenste narratief ondersteunt en bevestigd. Of het juridisch aantoonbaar is of niet, is niet relevant. Als zij stelt dat het Ombudsman rapport haar bewering over de desinformatie van ON bevestigt, is dat genoeg voor 95% van de bevolking om ze te overtuigen dat ON de vijand is.

 4. Ja morgen wel stemmen op die corrupte benden in den haag. En belasting betalen en verder je bek houden. Dan zijn we klootjesvolk.

 5. ● They only want one voice to be heard and that is the voice of the 'Globalists', 'Cartel' & the propaganda of the 'establishment' mainstream media.
  Everything that goes against their agenda must be destroyed & censored. We know their playbook! * Keep in mind that the Cartel is an Empire of Lies!

 6. Zolang er geen D66 of VVD rechter zit dan kun je ze juridisch op een bek laten gaan. Maar vergis je niet ook rechters worden tegenwoordig maar al te graag door de politiek terug gefloten.
  Wat al zeer ernstig op zichzelf is.

 7. Fijne Daaaag zegt Kuiken tegen alle ex PvdA stemmers, ze heeft haar eigen agenda, en ..Connecties !
  Een ding is zeker, de kapsones van Kuiken zal zeker niet tot meer PvdA stemmers leiden, ze zou zich beter iets vriendelijker gedragen.
  Wat voor engerd ben je, als Politiek Leider en Volksvertegenwoordiger, als je jezelf zo vijandig opstelt tegenover ON, PVV en FvD stemmers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *