Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/05-05-2022/VPWON_1339251

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

14 gedachten over “Patrick Kicken herinnert zich vooral de lakse sfeer vlak voor de moord op Fortuyn”
  1. Best respectloos dat hij toen al in de Media werd getoont dood op straat. Durf te wedden als het om een politici ging die wel geliefd werd door de overheid dat ze die foto nooit zouden hebben getoond.

  2. Klaas de Vries heeft Fortuyn vermoord. Indirect. Hij moest Melkert wreken. Volgens de film 0605 heeft het ministerie van De Vries er ook actief aan meegewerkt.

  3. Hetzelfde doen ze nu weer bij Baudet en Wilders. En dan straks weer massaal verdrietig doen als deze helden wat overkomt.. ze framen, ze isoleren en demoniseren

  4. Noem de namen van diegenen die "de schouders ophaalden" bij uw voorstel om Pim Fortuyn te beveiligen. Ongenoemd blijven is een vrijbrief….. Tenminste wordt deze Paul van de Lucht genoemd, die de moord op Pim Fortuyn dan ook niet zo erg raakte, wél heeft ie nog geld aan deze moord verdiend, dank zij z'n boek… Vind ik héél laag.

  5. Marcel van Dam van de PvdA. Ik weet het nog goed. Hij noemde Pim een minderwaardig mens. We weten nu wie de minderwaardige mensen zijn in de politiek. Veel zitten er bij linkse partijen zelfs nu nog.

  6. Net op die dag werden de hekken weggehaald…… Ook de tapkamer van de politie viel voor 2 weken uit??… Wat raar allemaal 🤔

  7. Luister ik zeg t een keer ! Pim moest dood . Klaar de rest en wie t gedaan heeft is niet waar t om gaat ! Een zwart schaap is gauw gevonden ! Pim stond de WEF agenda in de weg , was veels te gebekt en intelligent ! Nooit had hij de lockdowns toegelaten , nooit de vaccins , nooit de leugens over Rusland ! Wordt wakker we zitten in een vreselijke Wereldoorlog en we zijn vet aan het verliezen !

  8. Toevallig was het hek weg, toevallig was de politie bij het benzinestation in volle bepakking, toevallig liep hij daar recht naartoe. Hij zwijgt als t graf. Mag niets zeggen van de toenmalige regering. Zij weten beter. Moeten 100 duizend euro uitloven voor een prater…..die meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *