Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over Maatschappelijke onrust stikstof 30 juni.

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

29 gedachten over “Paternotte zeurt bij Caroline van der Plas die zijn suggesties verre van zich werpt”
 1. Die meneer snapt écht niet wanneer hij moet stoppen! Mijn puber van 15 heeft ook wel 'ns van die zeikmomentjes dat je denkt SNAP JE NOU ÉCHT NIET WANNEER JE MOET STÓPPEN??? Maar nogmaals: die is 15!!! Deze man is 38!!!

 2. Je kunt je als regering ook afvragen of je goed bezig bent. Zoveel teleurgestelde boze burgers die hun leven kapot zien gaan en dan huilen dat er iemand niet door de file kon komen?
  Paternotte, er zijn hoofdzaken en bijzaken.

 3. Als mensen zo beginnen te reageren op de politiek, misschien moeten ze eens naar zichzelf kijken en afvragen zijn we misschien verkeerd bezig? In plaats als een kleine kleuter huile dat ze worden gepest..

 4. En nu komt de polit. reactie.
  Ineens is er varkenspest. En gaat straks een afhankelijke org dit hier ook vaststellen. Is dit corruptie????
  Bepaal zelf maar.

 5. Patriotte is een zeur…kijk zn slappe hand
  hahaha ze zijn bang voor as maandag–
  hoop dat deze protest zoooooooooo groot wordt..
  alle Nederlanders .en ondernemers –20.000 euro s kwijt
  wat denk je van de boeren wat die kwijt zijn –
  De meeste Nederlanders staan ACHTER ONS als boeren ..-

 6. Ik snap best dat de overheid geen concurrentie wil van de boeren!! De overheid heeft namelijk zelf patent op platleggen van NL. Een busje met kinderen die 5 uur moesten wachten, prutswerk, de overheid laat 1500 kinderen jaren wachten. Burgers die niet bij stervende familie kunnen komen door dd boeren, daar gaat de overheid ruim overheen door hun coronamaatregelen, hoeveel ouderen zijn er niet gestorven zonder bijstand van familie? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Iets met meten met twee maten!

 7. Het land plat maandag ? Hoe voorkom je dat…misschien moet de regering op haar Stikstof besluit terugkomen. Probleem meteen opgelost. ER IS GEEN STIKSTOF PROBLEEM.

 8. Zo mooi om te zien dat Paternotte begaan is met het lot van de medemens. Het is voor politiek gewin.Maar toch, het is een begin.

 9. Paternotte zeurt alleen maar…..het enige alleen maar onzin en liegen….De mensen die hierdoor in de problemen raken moeten de D66 aanspreken zo maakt Paternotte het duidelijk hoe het moet oplossing bij D66!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *