Geen widgets gevonden in de zijbalk

Paternotte wil politici beschermen tegen boeren, wie beschermt de boeren tegen politici?

WILT U MEEHELPEN DIT KANAAL ACTUEEL TE HOUDEN? Dat kan bijvoorbeeld door te doneren via:
https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Door Ruby Lane

18 gedachten over “Paternotte maakt reclame voor de SPAR & POIESZ: G'woon…. G'woon… G'woon…”
 1. Paternotte weg wezen we kunnen je missen als kiespijn. Jij was ook één van die jongens die net als die fijne de Groot 3 jaar geleden nog voor megastallen en meer zuivel was. En nu met een mes in de rug steken. Dat is zo'n beetje jouw partijtje eigen. Zijn we niet meer van gediend.

 2. Eendracht maakt macht!

  Beste burgers van Nederland, mensen van de hulpdiensten,politie agenten, mensen van de ME ,Boa’s , marechaussee,soldaten van het Nederlandse leger,brandweerlieden,ambulance personeel, zorgmedewerkers, zorg cliënten, huisartsen, verpleegkundigen, chirurgen, studenten, woningzoekende, pech generatie, energie gedupeerden, toeslagen ouders, uit huis geplaatste kinderen, AOWers , WAO ers, gepensioneerden , gedupeerden uit Groningen, Boeren, consumptie gedupeerden, benzine gedupeerden, stikstof gedupeerden, statushouders, asielzoekers winkeliers, horeca personeel en andere vrijheidsstrijders!

  Wanneer bereik jij jouw moment dat jij opstaat en van je laat horen, dat jij inziet en durft te erkennen dat de het beleid en maatregelen van het kabinet Rutte niet kloppen en niet meer accepteerbaar zijn en ook jouw grens bereikt is .

  Het wanbeleid van de overheid, waardoor jullie werkzaamheden en leven onhoudbaar zijn geworden!
  Dat Nederland steeds verder afbrokkelt, door het wanbeleid van het kabinet Rutte 4, al 12 jaar lang, en steeds meer desastreuze gevolgen heeft voor de samenleving en de maatschappij!

  Het gaat om jullie en onze toekomst,
  Als bewakers van de democratie, luister naar je geweten.
  Wanneer staan jullie op tegen de buitenproportionele maatregelen en het beleid van het kabinet Rutte4!?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader,je moeder, je medestudent of bekende het allemaal niet meer aan kan en ,door het wanbeleid van kabinet Rutte, uit het leven stapt?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jij, jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader, je moeder, je medestudent of bekende geen woonruimte meer kan krijgen, de werkdruk te hoog is, geen boodschappen meer kan betalen, geen auto meer kan rijden, geen energierekeningen kan betalen, uit huis geplaatst word, onterecht als fraudeur bestempeld word, geen of te laat zorg krijgt, niet meer kan studeren of niet meer naar school kan, het huis onbewoonbaar verklaard word, het bestaan en het leven afpakken, kinderen zomaar ontvoert worden door de staat en uit huis gerukt worden.

  Jaren en jaren is er bezuinigd op de hulpdiensten, op de zorg, op de politie, defensie enz enz door het slechte beleid van de overheid, en het kabinet Rutte!
  Iedere keer mogen de hulpdiensten en de gewone man de rotzooi van het wanbeleid en geen actieve herinneringen van de overheid opknappen en de kastanjes uit het vuur halen!
  Wijkburo’s van de politie wegbezuinigd, waardoor de politie totaal de grip en het overzicht heeft verloren wat er in een wijk, de samenleving speelt en vroegtijdige deëscalaties niet meer uitgevoerd kunnen worden.
  De politiek moet zich schamen, zij hebben boter op hun hoofd!

  Sta op tegen het wanbeleid van de overheid en Schaar jullie achter het volk!

  Eendracht maakt macht!

  Genoeg is Genoeg!

  Motie van wantrouwen Rutte IV
  Teken de petities op petities punt nl

  Een samenleving is een volwaardige democratie als ze op correcte wijze met haar opposanten omgaat.(Nelson Mandela)

 3. Wereldwijd wordt gewaarschuwd voor voedseltekorten. Logisch dat de boeren weg moeten. Tenminste als je een ander doel hebt…

 4. De boeren staan allang niet meer alleen. En politie en marach bedenk hoe ook jullie gemangeld en bedrogen en velogen zijn. Ook jullie kinderen staan achteraan in de rij. Waar is hun toekomst!!!!
  Laat zien dat jullie ook vader zijn en man.
  En jullie ook een hart hebben. Je doet niets verkeerds. Jullie horen de bevolking te beschermen. Ik weet zeker sat we maandag op jullie kunnen bouwen.
  TROTS OP ONS MOOIE NEDERLAND!!!!

 5. De heer Paternotte heeft een rijke fantasie, aantal jaren geleden stond hij in 2e Kamer te verkondigen dat er een man met een bomgordel door Den Haag had gelopen, bij een demonstratie voor Zwarte Piet. Niets van waar, nimmer heeft hij zijn woorden teruggenomen.

 6. Intussen gaan er al 400.000 symphatisanten meedemonstreren. Overal zie je rode zakdoeken als steun. En deze besmetting is echt!!
  Ik kan helaas niets. Maar als er iemand mijn bed op wieltjes wil duwen dan doe ik ook mee!!!
  1000% ACHTER EN TROTS OP ONZE BOEREN!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *