Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na de val van het kabinet had Paternotte graag Rutte willen laten verdwijnen en belde Geert Wilders om te vragen om een motie van wantrouwen.
Dat krijgt hij hier nu terug van Hermans. (VVD

28 gedachten over “Paternotte krijgt oorwassing van Sophie Hermans en liegt over zijn telefoontjes met Wilders”
  1. Gaat men nu massaal dit soort filmpjes plaatsen om Hermans naar voren te schuiven als een daadkrachtige vrouw?
    Dit is toch gewoon de tassendrager van Rutte die loopt te janken om iedere scheet?

    Alle acteurs inclusief de Tweede Kamer in z'n geheel moeten functie elders.

  2. Paternotte en Hermans zijn allebei níet te vertrouwen. De gezichten van deze figuren zijn die van bedriegers, die weten hoe ze het volk kunnen manipuleren. Bovendien is Rutte, de partijleider van de VVD, en pedoaanhanger, en oorloghitser, de grootste bedrieger én misdadiger van de VVD, met zijn 1,5 meter, de lockdowns, met zijn inactieve herinnering, met zijn mRNA vaccinaties, met zijn banden met Klaus Schwab van het WEF !!!!

  3. Ben absoluut geen fan van Sophie Hermans maar deze oorwassing voor Paternotte was ronduit PITTIG zeg maar zeer PITTIG echt heel erg PITTIG van Sophie! Paternotte en ook die Tjeerd de Groot natuurlijk, zorgen er samen voor dat ze met hun gefrustreerde fobie obsessies D66 steeds dieper de afgrond in flikkeren!

  4. Nadat Rutte het zinkende schip van de VVD verlaat moeten de achterblijvers alles doen om als partij überhaupt nog mee te kunnen doen. Ik vraag me af of kiezers er weer in zullen trappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *