Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #224 vrijdag 29 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-29

Uit de openbare verhoren van de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening komt steeds meer onthutsende informatie naar boven over het toeslagenschandaal.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

21 gedachten over “Parlementaire enquêtecommissie in volle gang”
 1. De Tweede Kamer debatteerde dinsdagmiddag 23/5 met premier Mark Rutte en staatssecretaris Aukje de Vries (Toeslagen) over wat er is gedaan met het rapport Ongekend onrecht. Het vernietigende rapport over het toeslagenschandaal, waar het vorige kabinet over viel, is inmiddels 2,5 jaar oud.
  Wat is er sindsdien veranderd? Niets, het is ‘pappen en nathouden’.🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♀️

  Er is bij Jorritsma helaas geen zelfreinigend vermogen, laat staan dat iemand met een geweten opstaat. Iedereen houdt de kaken stijf op elkaar. Daarom zal deze kwestie nog wel een poos duren.
Als je twijfelt, vertel dan de waarheid. Je moet de feiten kennen vooraleer je ze kan verdraaien. Een leugenaar moet over een heel goed geheugen beschikken! Als je de waarheid verteld, hoeft je niets te onthouden.

  Je hoeft mensen niet te leren hoe ze menselijk kunnen zijn. Je moet ze leren hoe te stoppen onmenselijk zijn. Om humanisme te hebben, moeten we eerst overtuigd zijn van onze menselijkheid. Naarmate we verder gaan in decadentie, wordt dit moeilijker.

 2. Het is puur voor de bühne, wat hebben de gedupeerden eraan, er zal uiteindelijk niemand écht verantwoordelijk worden gehouden. Zullen diegene die als mogelijk schuldig worden bevonden daar ook voor veroordeeld gaan worden!?

 3. Allemaal die er verantwoordelijk voor zijn alles afnemen geld huis echt alles. Ook Rutte en kornuiten die slechte mensen alles afpakken.

 4. Dit is slechts het Begin Van de Disclosure van de wereldwijde Pedo Maffia child traffiking organisaties waarin Nederland een belangrijke Rol in speelt 🦁🕊🪷

 5. Het vertrouwen is voor mij niet geschaad met toeslagen ongein, het vertrouwen is weg sinds 1980, en x op x bewezen ze dat democratie niet bestaat!
  In een land waar burocratie aanwezig, er geen plek is voor democratie!
  En burocratie heeft altijd bestaan, en sinds 1980 word ik gediscrimineerd en behandeld als een derderangs burger bij overheids instanties, mischien is dat mijn reden tot wantrouwen????

 6. Alle figuren die een bestuurlijke functie hebben zouden hoofdelijk aansprakelijk moeten zijn voor de beslissingen die ze nemen. Zolang dat niet het geval is zal corruptie hoogtij blijven vieren. Weg met de politieke onschendbaarheid….weg met het kwaagaardige.
  De overheid en kinderen……geen goede combinatie trouwens…….#viezerikken

 7. Natuurlijk heeft de overheid gefaald t.a.v. het Toeslagenschandaal. Gelukkig wordt middels een parlementair onderzoek onderzocht waarom dit heeft kunnen gebeuren. Ik begrijp alleen niet wat dit commercieel complotkanaal Blckbx hieraan heeft toe te voegen behalve extreem-rechts stemmingmakerij?

 8. Er is in de toeslagenaffaire ver over grenzen gegaan door die zieke viespeuken van de overheid, op zoiets kun je maar op 1 manier op reageren.
  Als mijn kind/kinderen worden ontvoerd krijgen er na verloop van wat tijd s'nachts een aantal een huisbezoek, gegarandeerd!

 9. De parlementaire enquete is een fantastisch democratisch middel om de waarheid te achterhalen en toekomstig beleid te vormen. Wat ontbreekt is de mogelijkheid om de verantwoordelijke minsters, staatssecretarissen en hoge ambtenaren te vervolgen. Dat zou wel moeten kunnen en zou ook veel bijdragen om herhaling te voorkomen.

 10. Het rapport met de eindconclusie van deze enquête, zal ook wederom in een diepe lade van een grote archiefkast, in een donkere kelder, verdwijnen.
  Bij alle andere eind-rapporten van enquêtes.

 11. Wanneer wordt er mensen ter verantwoordelijkheid geroepen en hiervoor gestraft worden, zij mogen iedereen vermorzelen, maar de burgers worden hiervoor gestraft.
  Incl. Ministers, ambtenaren, en incl de premier ze hebben mensen vermorzeld, ook in Groningers,

 12. Het was naar mijn mening ook hard nodig dat de staat is een x door de mand viel .. het kan op deze manier niet verder gaan .. het roer moet naar mijn mening om en er moet behoorlijk een schoonmaak gepleegd worden door zo wie zo de gehele ambtenarij en de private spelers die mee hielpen , of er van afwisten , of beiden en er ook nog flink financieel geprofiteerd hebben die moeten echt als eerste en daardoor zullen denk ik wel andere putjes opengaan .
  En terecht want als het met de toeslag affaire zo ongelofelijk mis kon gaan dan zou het zo maar kunnen zijn en dit is mijn gevoel en mening dat er veel meer mis is in dat hele groep van politici private jongens en lik mijn kont mensen die er om heen huppelen en braaf bedienen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *