Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #278 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-16

Gisteren vond in de Tweede Kamer het langverwachte oversterfte-debat plaats in een nagenoeg lege plenaire zaal. Hoe is dat te rijmen met de paniek in coronatijd toen iedere dode één te veel was? Ook overlijden er al vier jaar op rij meer dan vijftienduizend mensen meer dan verwacht. We bespraken het allemaal met voormalig huisarts Michael Smulders.

Desk: Michael Smulders, Pepijn van Houwelingen en Henk van Herk
Presentatie: Flavio Pasquino

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

21 gedachten over “Oversterfte, het debat en het belang van obductie”
 1. Alle ziektes komen van binnen alsgevolg van disbalans in het lichaam. U bent ziek omdat uw lichaam de vervuiling op celniveau opruimt. Er komt niets van buiten af.

 2. Pia dijkstra vond t te min om zelfs over te praten . Te walgelijk en zo minachtend voor de vele slachtoffers en dit is nog maar t begin . Over een aantal jaren is alles overduidelijk en is de schade onoverkomelijk . De roep om wraak en rechtvaardigheid zal lynchpartijen uitlokken . Niet dat t ons dan nog kan helpen 😢

 3. Dat tuig,wil kosten wat kost,de vaccinatie schade verdoezelen en onder het tapijt vegen.Daaruit kun je concluderen dat het zaakje stinkt aan alle kanten.Het is een hele grote en diepe bereput.

 4. De Overheid is vorig jaar begonnen met pneumokokken entingen/'vaccins', heden ,enorm veel long ontstekingen onder de bevolking?,trek uw eigen conclusies!

 5. veel ziekte onder de gevaccineerde bij ons! van verkoudheid die maar niet overgaat tot duizelig zijn en moeheid ! het valt op dat de ongevaccineerden daar geen last van hebben !

 6. Het feit dat ze dit niet verdere (durven) opentrekken getuigt van moedwillige daad en/of het wegsteken van de verantwoordelijken hun verantwoordelijkheid.
  Als het gewoonweg niet waar was en allemaal maar een lachwekkend complotje was, hadden ze dit ALLANG bewezen en in het breed uitgesmeerd.

 7. Mooi, door absentie geven ze hun schuld aan, ze weten allemaal wat ze hebben aangericht.Dit moet toch koren op de molen zijn voor eerlijke niet bange advocaten!!! Maar nee het zijn allemaal lafaards.

 8. Waarom ze hier voor bang zijn !!!!!!!
  Éénmaal de waarheid over vaccins boven tafel .
  Niemand zal zich nog laten vaccineren met geen enkel vaccin meer .
  Het failliet van de biljoenen misdadige vaccinatie industrie.

 9. Alles doet het crimineel WEF tuig om onderzoek te ondermijnen. Het zijn vijanden, rovers en moordenaars van eigen volk die top onderdeel ontvolking middels WEG agenda 2030 meedogenloos en gewetenloos blijven doordrukken. Wee het volk dat niet in opstand wil komen tegen dit WEF crimineel misdadig rovend liegend, oorlogszuchtig gespuis. Ze verdient de teloorgang op elk vlak, geestelijk ( een goddeloos verworden Sodom en Gomorra ), moreel ( Verziekte LGBTQ+ instelling), fysiek (middels gif vaccinaties) en financieel ( roven middels belastingen, roven van pensioenen, spaargeld, bezittingen, etc) naast de komende bombardementen en raketten uit Rusland, China, India, Iran en overige WEF hatende landen die tegen deze WEF koloniale elite roofdieren deze duivels agenda NWO zullen bestrijden te Armageddon.

 10. Er is al 4 jaar covid, ik heb nog nooit prikken gehad daarvoor, ben ook nooit ziek geweest. Maar ik weet nog steeds niet wat nou beter is, prikken of niet.
  Ik zie filmpjes van jongeren/kinderen die "long covid" hebben, en het lijkt wel of ze een soort zenuw verlamming of MS hebben opgelopen. Altijd moe, nauwelijks kunnen bewegen,
  geen dokter weet raad, niemand die ze kan helpen.
  Dus ik denk, wat is hier nou aan de hand, is dit nou covid of is het juist iets wat ze met die prik hebben gekregen.
  Dat blijft maar onduidelijk.

 11. Hoe los je dit op ? En dat het onbekend is ,is het helemaal schrikken ,dus in andere woorden willen ze het niet vertellen. Waar gaat dit heen , beter als Nederland neutraal was gebleven mischien kwamen ze er dan wel achter wat de dood oorzaak is

 12. Ze hebben de wet op lijkbezorging in 2020 aangepast.
  Alleen autopsie mogelijk wanneer er een delict in het spel is.
  Ze wisten al wat er zou gaan gebeuren……..

 13. De Britse 'rechtse' premier zei voor een volle kamer , 'de vac*ins zijn veilig'.

  Dit rijmt niet met de eerste woorden van deze gast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *