Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #287 van vrijdag 8 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-08

Op het Congres Oversterfte zijn deze week de voorlopige resultaten gedeeld van het oversterfteonderzoek, dat is opgezet in opdracht van het ministerie van VWS. Immunoloog prof. dr. Theo Schetters was aanwezig bij het congres en deelt zijn bevindingen.

Desk: Emeritus hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin, immunoloog prof. dr. Theo Schetters en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

21 gedachten over “Oversterfte Congres onthult eerste onderzoeksresultaten”
 1. De “miljoen Euro” vraag: Ben jij goed genoeg zodat je de Hemel binnen gelaten zal worden als je dood gaat? Hier een korte test: Heb je ooit gelogen, iets gestolen of de Naam van God of Jezus in een vloek misbruikt? Heb je ooit wel eens met sexuele lust naar iemand gekeken? Jezus zei “…al wie naar een ander kijkt om (zo) te begeren heeft in zijn hart al overspel met die mens gepleegd”. Als je deze dingen heb gedaan dan ben je een leugenaar, een dief en een overspelige Godlasteraar. Ben je dan onschuldig of schuldig als je sterft en voor de troon van God jezelf moet verantwoorden? De Bijbel waarschuwt ons ernstig, dat als we zondig doen, we zullen eindigen in een plaats die Hel heet. Maar dat is niet wat God wil. Daarom kwam Hijzelf als mens – als Jezus – om te sterven voor jou aan het kruis. Jij brak de Wet van God, maar Jezus betaalde de boete, droeg de straf die een ieder van ons hoort te krijgen. Dat is verbazingwekkende genade; je krijgt een plaats in de hemel die je niet hebt verdiend. God nu vraagt van ons bekering – dat is: stoppen met slecht doen – je laten dopen, en het voorbeeld van Jezus volgen zoals staat beschreven in de Bijbel en Hem alleen vertrouwen – niet op uw werken. Want wie op eigen 'goede' werken vertrouwd zal de Hemel niet ingaan: God laat zich daarmee niet omkopen.

 2. flauwe kul als ma die vaccine kreeg lag ze 2 weken in bed met 38c koorst als dat me oma was geweest die had die koorst aanval niet over leeft

 3. Als ze niet willen dat het uitkomt ( en daar lijkt het op ) dan komt er
  niets uit.
  Eerder uit het buitenland dan hier.
  Het moet uit de bevolking komen, die moeten het inzien, waarom zie ik zo veel mensen overlijden of continue ziek zijn.
  En dat is moeilijk omdat de aandoeningen zo verschillend zijn.

 4. We bevinden ons in een staat van oorlog. De agressor vertegenwoordigt geen staat of een groep staten, maar vormt een enorm netwerk van particuliere, supranationale entiteiten, niet alleen geleid door zucht naar absolute macht en het vestigen van een wereldtirannie, maar vooral door diep spirituele motieven van kwade aard.

  Het doelwit van deze krachten zijn alle naties van de wereld, alle mensen, waarbij de onderlinge rivaliteit slechts een onderdeel is van de strategie van overheersing. Een van de belangrijkste kenmerken die de huidige oorlogstoestand van de klassieke onderscheidt, is dat hij niet wordt verklaard en geen legitieme actoren heeft als twee oorlogvoerende partijen die door staten worden vertegenwoordigd.

  De vijand is heimelijk, subversief van aard en valt zijn slachtoffers aan met een scala aan onconventionele wapens die door hen niet als militaire vijandelijkheden worden gezien. Zoals de prikpooiers die voor miljoenen slachtoffers hebben gezorgd en nog zorgen.

 5. Wat voor slappe, bange, kut medici hebben wij in dit land, zwijgen als het graf doen ze. Tjah het zijn allemaal moordenaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *