Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #218 van vrijdag 15 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-15

In de strijd tegen zogenaamde desinformatie onderhield de overheid regelmatig contact met platforms als Twitter en Facebook. Verzoeken om gebruikers te blokkeren waren bekend, maar cruciale antwoorden op deze praktijken blijven uit. Hoe zit dit?

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, gezondheidspsycholoog Huibrecht Boluijt en voormalig Eerste Kamerlid René Dercksen

Presentatie: Sanae Orchi

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

23 gedachten over “Overheid werkt samen met sociale media voor corona-censuur”
 1. Weer allerlei complottheorieën van stal halen bij Blckbx. Altijd hetzelfde liedje bij Flavio. En Omtzigt is een intelligente man maar intellectueel stelt hij niet zoveel voor.

 2. Aan het einde van de uitzending wordt gezegt dat er hoop is dat een nieuwe kabinet de democratie weer gaat herstellen.
  Als de peilingen uitkomen van de verkiezingen, ben ik weinig hoopvol.
  Als VVD,PVDA,en omtzigt de drie grootste woorden gaat dit de democratie niet ten goede komen.
  Als ik zo naar het stemgedrag heb gekeken.
  En dit geld ook zeker voor een omtzigt.
  Aan de ene kant geeft omtzigt de indruk dat hij voor burgers opkomt.
  Aan de andere kant stemt hij wel vrolijk mee met het kabinet.
  Ik vind het onbegrijpelijk dat zo veel mensen geloven dat omtzigt echt de verandering van Nederland is.

 3. NEE hoor.
  Nederland is het helemaal niet zat!
  Ze zijn nog druk bezig om hun eigen zakken even te vullen nog vlug voordat de bom valt!
  Nederland is een bange wezel!
  Geen TJAKKAH
  PUTSCH 🇳🇱⚔️

 4. Elke organisatie kent zo z'n eigen cultuurtjes. Überhaupt met beslissingsbevoegde gemeente ambtenaren in gesprek te komen of een luisterend oor te krijgen is in de huidige cultuur van vriendjespolitiek een weg van kastje naar de muur. Maar ook simpelweg met je verhaal een luisterend oor te krijgen bij jullie van blck box is ook moeilijk..ben al een halfjaar bezig om iemand van jullie te kunnen spreken, tav van een urgent nieuwsitem !!!

 5. Hoe vaak dit nog te plaatsen? Hoe erg moet het worden, beste Nederlanders, voordat jullie gaan luisteren? Want het antwoord op de vraag waarom dit met ons gebeurt staat in de Bijbel: een Volk (Israel) wat bij God was, of wij ,die Jezus Christus hadden – maar de rug naar God heeft toegekeerd, ondankbaar is en blijft voor de 75 jaren van overvloedige weelde en vrijheid, krijgt op den duur een vreselijke Regering..deze Regering die we nu hebben is een afspiegeling van de geest van het overgrote deel van onze bevolking…dwz: van God los, corrupt, op een relatief (te) kleine groep na. We gaan dit gevecht NIET redden met mensenkracht alleen, maar wèl met Zijn hulp daarbij. Keer aub terug, betuig spijt in gebed aan Jezus en bid Hem om hulp. Met Zijn hulp gaan we winnen,.. zonder Hem maken we geen schijn van een kans. En dat zien we ook na bijna 3 jaar knokken: we winnen NIETS. 2 Kronieken 7 : 14 “Als…mijn volk zich bekeert, en bid, en Mij weer oprecht zoekt en breekt met zijn zondige praktijken, dan zal ik vanuit de hemel luisteren, hun zonden vergeven, en hun Land weer gezond maken.” Het is voor God onmogelijk om te liegen want Hij is licht – in Hem is in het geheel geen duisternis.

 6. Het ministerie van VWS heeft belangrijke data over de PCR-tests vrijgegeven, waarvan ministers Ernst Kuipers en Hugo de Jonge steeds hebben gezegd dat het RIVM er geen toegang toe had. “Hieruit blijkt dat Kuipers heeft gelogen”, stelt Cyril Wentzel, voorzitter van de Biomedische Rekenkamer, die de data had opgevraagd. Kuipers blijft daarnaast volhouden dat de data – het gaat om de zogeheten CT-waarden van miljoenen positieve coronatests – niets zeggen over de besmettelijkheid, terwijl zelfs OMT-leden als professor Marc Bonten en professor Marion Koopmans erkennen dat dit niet klopt. Wybren van Haga van BVNL, die al diverse malen Kamervragen heeft gesteld over de kwestie, noemt de houding van Kuipers “onbegrijpelijk”. “Hij heeft de Kamer verkeerd geïnformeerd.”

  Van Haga wijst er net als Wentzel op dat Kuipers “de Kamer, de rechter en de burger heeft voorgelogen”, toen hij zei dat hij de PCR-data niet had. De voorman van BVNL heeft inmiddels vervolgvragen gesteld.

  Opmerkelijk is dat Kuipers niet op de verkiezingslijst voor D66 wil staan, maar is wel bereid om weer terug te komen als minister! Je moet het lef maar hebben !

 7. Wat is des informatie wie bepaald wat des informatie is? Als ik feiten plaats uit geschiedenisboeken en wetenschappelijke boeken biologie of natuur boeken word het verwijderd! Dat is censuur!

 8. Sommige dingen worden volgens mij centraal aangestuurd . Lubach heef ten item over vitaminegebruik en tegelijkertijd kondigt youtube censuur aan op wat in hun ogen kwakzalverij is namelijk het aanprijzen van vitamines . Je zou bijna denken dat ze bang zijn dat we teveel weerstand tegen Covid ontwikkelen .

 9. Mensen maak jou borst maar nat deze gekken gaan ons weer opsluiten en wij krijgen gedwongen vaccinaties weer toegediend. Vecht waarvoor jij waard bent. Buig niet !!

 10. Dat er een vrouw op justitie zit die ongeschoold is in het recht (en geen kennis heeft van de Grondwet). Dat zegt iets over deze tijd. Het is belangrijk dat er weer een goede jurist op justitie komt. En dat rechters elk jaar, net als iedereen, beoordeelt worden op hun functioneren en niet levenslang worden benoemd, want het zijn net als iedereen maar mensen, mensen met wel een heel belangrijke taak, en dus is het geen overbodige luxe als er iets wordt veranderd aan de inrichting van de rechtelijke macht. Voor het onderwijs geldt: weg met managers en bestuurders die al het onderwijs geld al decennia opslurpen en al die gekkigheid van de afgelopen jaren docenten door de strot hebben gedrukt. In Frankrijk werkt de leraar alleen en zelfstandig. Hij draait 16 lesuur tegen hetzelfde salaris als de Nederlander die 28 uur werkt en een enorme overhead en controle over zich heen krijgt. Nederlandse docenten zijn excellente pedagogen; in France bestaat er geen kopstudie waardoor ze geen pedagogische kennis hebben, geen stages lopen, geen praktijkervaring hebben, daar is de opleiding alleen theorie. Doe iets met die excellentie van Nederlandse docenten. De meerderheid op een gymnasium is dr. Een wetenschapper is kritisch. Zonder die overhead aan managers en bestuurders kunnen ze kritisch zijn. Nu moeten alle neuzen dezelfde richting uit. Maak NL mooier. Uit een crises kan ook iets moois ontstaan. NL is de proeftuin van de WEF. Maar kan ook de proeftuin worden van een nieuwe, kleinschalige, ondernemende samenleving waar mensen goed voor elkaar zorgen.

 11. De media is de spreekbuis van die corrupte regering, die opzoek is naar de volledige macht…ze willen ons monddood maken…ik kijk al geen nieuws meer, of die idioten praat programma’s, want ik wordt boos over hoe men over bepaalde dingen spreekt, en valt men het ook op dat bij sommige reclames, dat wij oudjes de schuld krijgen, over het zogenaamde klimaat, ze vergeten te vertellen dat door ons oudjes de jeugd zoveel dingen hebben en kunnen, ik had vroeger geen telefoon, geen laptop, geen fiets, zelfs geen nieuwe kleding, zelfs geen vakantie…..ik moest keihard werken voor een paar centen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *