Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele aflevering:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/31-03-2022/VPWON_1339241

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “"Overheid gedraagt zich steeds vaker als huisvader." Paul Cliteur over vleestaks – Ongehoord Nieuws”
 1. Straks gaat de overheid bepalen hoe lang je mag douchen en hoe vaak je de WC door mag trekken. Puur fascisme die bemoeienis met wat je eet.

 2. Ik denk dat het goed is dat de staat meer betutteld , maar dan wel op een eerlijke betrokken manier .
  Dus geen afpakjesdagen meer organiseren maar de schuld van buitenlands bedrog op jezelf projecteren en de belastingdienst moderniseren

 3. Kan niet en mag niet. Zijn bang voor verlies en zitten in de oude energie die tot 2009 duurde als je weet dat de aarde in cycli verloopt en de oude energie was toe-eigenen zonder recht, anderen de schuld geven, dader slachtoffer rol, wet en regelgeving, controle willen houden en de nieuwe energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde, liefde, vrijheid en vrije wil ervaren, gaan we van begeerte naar intelligentie en is het kosmos die over ons regeert als je weet dat we uit de natuur komen en is plant, mens en dier. De poort naar ons hart hart werd hierbij geopend en komen we op zielsverlangens en is vanuit het diepste innerlijke ik en is zijn wie we willen zijn is zelfexpressie

 4. Kan niet en mag niet. Zijn bang voor verlies en zitten in de oude energie die tot 2009 duurde als je weet dat de aarde in cycli verloopt en de oude energie was toe-eigenen zonder recht, anderen de schuld geven, dader slachtoffer rol, wet en regelgeving, controle willen houden en de nieuwe energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde, liefde, vrijheid en vrije wil ervaren, gaan we van begeerte naar intelligentie en is het kosmos die over ons regeert als je weet dat we uit de natuur komen en is plant, mens en dier. De poort naar ons hart hart werd hierbij geopend en komen we op zielsverlangens en is vanuit het diepste innerlijke ik en is zijn wie we willen zijn is zelfexpressie

 5. Kan niet en mag niet. Zijn bang voor verlies en zitten in de oude energie die tot 2009 duurde als je weet dat de aarde in cycli verloopt en de oude energie was toe-eigenen zonder recht, anderen de schuld geven, dader slachtoffer rol, wet en regelgeving, controle willen houden en de nieuwe energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde, liefde, vrijheid en vrije wil ervaren, gaan we van begeerte naar intelligentie en is het kosmos die over ons regeert als je weet dat we uit de natuur komen en is plant, mens en dier. De poort naar ons hart hart werd hierbij geopend en komen we op zielsverlangens en is vanuit het diepste innerlijke ik en is zijn wie we willen zijn is zelfexpressie

 6. De meeste Nederlanders willen rutte en Kaag die voor hun denkt en ze vertelt wat ze moeten doen,eten,werken en denken.
  Wel moeten ze vooral blijven drinken,roken en gokken want dat wil rutte graag zo houden.

 7. Geloofwaardigheid al verloren sinds zijn ondersteuning van het gedachtegoed van Thierry en zijn nationalistische vriendjes, nu bij Arnold en zijn clubje knip- en plakwerkers definitief het brevet van onvermogen afgegeven. Jammer.

 8. Vrije sanenleving? Nederland is een van de ergste dictaturen op aarde. Maar in Nederland iedereen moet well ervan overtuigt zijn dat hij vrij en gelukkig is. Wat een rot land!

 9. Onze vrijheid heeft onze REGERING verkocht aan de DUIVEL de ELIETEN de Eliminatie !
  En het merendeel van de Nederlanders vind het allemaal wel prima zo het tij zal keren en dan is het te laat want dan is er geen weg meer terug mooie toekomst voor de kinderen !

 10. Vleestaks zal voor verslechtering omstandigheden van het vee leiden omdat om het voedsel enigszins betaalbaar te houden er goedkoper geproduceerd zal moeten worden.

 11. Ongehoord NL! Is de arena. Paul is de dronken toreador. Het volkje de stier en het vlees is de rode lap.

  Alles Wappiestheater!!!

 12. Als we deze bemoeienissen in een ander land zouden constateren noemen we dat een vorm van dictatuur.. Onze overheid is slim. stilletjes aan nemen ze ons steeds meer vrijheden af. Dadelijk geen mogelijkheid om te reizen, voeding, vrije tijd besteding, rechtsbescherming. Alles onder het credo klimaat, dit geldt straks voor ons gewone sterveling maar voor de heersers en elite.. Zo'n honderd jaar geleden waren we lijfeigene en eigenlijk zijn we dat altijd gebleven. Een kleine groep mensen bepaalde toen wat goed voor ons was, en die tijd komt weer terug. De wat oudere weten. Nog de dictaturen, Spanje, Portugal, Griekenland en de gehele Oostblok. Niet te spreken over het midden oosten.. We zijn zo vrij, als zij het ons toestaan. Alleen wij mensen vergeten gauw omdat we bij de waan van de dag leven.. Geniet nu nog want morgen kan het geheel anders zijn.

 13. Is goed joh, WEF gekken. Hou ik zelf wel wat kippen en een varken. En als dat ook niet meer mag, dan is het oorlog. Want ik bepaal ZELF wat ik eet en niemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *