Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-09-2023/VPWON_1346907

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

ON! Ongehoord Nederland

22 gedachten over “Ouders en vrouwenrechtenactivisten boos: Jongetje mag zich omkleden in meisjeskleedkamer op school”
 1. Je gaat gewoon in de kleedkamer van het geslacht wat je bent en waar je mee bent geboren op die leeftijd. Ik kan me niet voorstellen dat dat jochie dit zelf heeft bedacht, klinkt typisch alsof daar een aandachtvragende moeder achterzit.

 2. Gewoon kind van school halen. Laat ze lekker stikken met hun Woke idioterie. Je bent geboren als meisje of als jongen aan de hand van het geslacht, klaar. Hoe men zich voelt veranderd niks aan het geslacht.

 3. Ik ben een man.

  Ik zou er niet aan moeten denken dat ik tieten zou hebben, laat staan de grootst mogelijke tieten (ook een trend in deze tijd)

  Dat ik een dikke vette kont heb, en geen mooie strake billen.

  En ik weet vrouwen kunnen er vaak weinig aan veranderen, het is de biologie.

  En aan kinderen baren en zogen wil ik ook niet denken.

  VRAAG.

  Waarom zou niet ieder mens dat ook mogen vinden.

  Is het enige recht van vrouwen nog steeds het aanrecht???

  Prutsers!

  (hier moest ik me even misogyn voordoen, probeer het niet te zijn hoor)

 4. *Wanneer wokisten hun zin niet krijgen wordt al gauw de discriminatiekaart getrokken.

  Personen van wie de genderidentiteit niet aansluit bij het bij de geboorte vastgestelde geslacht, kunnen onder voorwaarden hun geslacht wijzigen in de geboorteakte.’ Zo start het nieuwsbericht van de Rijksoverheid over de Vereenvoudiging Transgenderwet. De voornaamste voorwaarde wordt het eigen gevoel, zo lijkt het. Opmerkelijk: iets dat tot voor kort nog als een enorm drastische keuze werd gezien, wordt zelfs voor kinderen onder de zestien jaar een administratieve handeling wanneer de wet wordt doorgevoerd.
  De Vereenvoudiging Transgenderwet staat de agenda van de Tweede Kamer. Vereenvoudiging betekent in dit geval niet alleen dat de eigen ideeën over iemands identiteit leidend zijn. Sterker nog: adviezen van een arts of psycholoog, gezinsraad, feministische actiegroepen en dergelijke om tot een doordachte beslissing te komen, worden door minister Kuipers van Volksgezondheid afgeserveerd als ‘desinformatie’‼️

 5. in the VS was dit ook een issue waar een man die zich als een zij identificeerde mee doet in de vrouwen zwemsport en de medailles wint…… en nu is iedereen verbaasd?

 6. Ik zou zeggen. Houdt je kinderen thuis of ga naar een school die wel de regels in acht houdt. Dit is ontwrichting van de samenleving.
  Je kan je de vraag ook stellen. Dat t een soort weddenschap is van jongens onderling. Kijk eens wat ik durf.
  Wat denk je wat er gebeurd als een meisje zich identificeerd als jongen en in de jongenskleedkamer komt. Ik denk dat t uitdraaid als t ook nog een knap meisje is uitdraait op een groepsverkrachting. 9j. Of niet. Dus houdt gescheiden. Als die jongen zich een meisje voelt. Kleedkamer apart met een meisjespoppetje op de deur voor andersdenkenden. Probleem opgelost

 7. Een jongen die zich meisje voelt. Wat een onzin. Stomme discussie. We worden volgepropt met dit soort onzin. Kijk naar alles wat hier achter schuil gaat. Ontwrichting van de samenleving. Straks zegt er iemand, ik voel me een varken. Laat ie zich dan vetmesten en lekker door de modder rollen en zich daarna als veevoer in de schappen van een supermarkt laten leggen.

 8. Nog even en Jezus trekt alle kids weg van de aarde.Gelovige ouders gaan mee.
  De ongelovigen blyven
  ACHTER.Google:De Opname van de Gemeente.En ga tot
  JEZUS.

 9. Ik ben 52 en kinderloos.
  Maar als ik een dochter had, dan had ik deze per direct van school gehaald.
  Niets te maken met leerplicht en/of gender gelul.
  Prima als iemand jaren bezig is met een transitie of operaties, maar door je enkel te 'identificeren' als meisje heb je niets te zoeken in kleedruimtes of toiletten van de meisjes.
  Zolang je nog een snikkel(tje!) hebt, dien je lekker bij het worsten feest aan te sluiten.
  Je moet je denk ik ook serieuze vraagtekens stellen bij de ouders van zo'n snotaap.
  Een kind van 10 is helemaal niet bezig met gender en gender issues.
  Dit wordt hem aan gepraat!!
  En als scholen dit allemaal willen faciliteren, bouwen ze maar LBHTIQ++++ toiletten en kleedruimtes, maar wel even van hun eigen budget en niet weer de hand ophouden in Den Haag!

 10. Dames mijn steun hebben jullie blijf vechten voor die rechten Kinderen groeien op willen als ze jongen zijn een meisje zijn of andersom Het is een fase die ook weer verdwijnt. Ik heb nu alleen het gevoel dat alles wat er nu gebeurt wordt aangepraat. Laat het met rust grote mensen blijf af van de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *