Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/21-09-2023/VPWON_1346906

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

29 gedachten over “Oud NOS-directeur en voorganger Leeflang Bauke Geersing fileert behandeling Ongehoord Nieuws”
  1. Deze man heeft gezond gestand 🤗 en waar zijn nou al die nederlands die voor jullie moeten opkomen ze zijn allemaal vervroegt in hun winterslaap gegaan 🤷🏼‍♀️ groetje uit Australië ❤

  2. Het probleem is…je presenteert je zaak en bewijzen aan de rechter die werkt voor de zelfde overheid die je probeert te corrigeren??????

  3. Het is wel tekende dat voornamelijk gepensioneerden openlijk kritiek durven geven op de heersende uitsluiting-cultuur in de maatschappij. Die hoeven immers niet te vrezen voor het verliezen van hun baan.

  4. Nooit gedacht dat we in Nederland richting iets wat lijkt op een communistisch dictatuur zouden gaan. In de jaren '80, toen er nog sprake was van de Sovjet Unie en de satellietlanden achter het Ijzeren Gordijn, hadden we genoeg schrikwekkende voorbeelden van dictatuur vlak naast de deur om onze democratie en vrijheid te koesteren. Maar ook toen al had je Nederlanders die sympathiseerden met de strenge Communistische regimes en dat ideaal vonden. Krijgen ze nu de overhand hier?

  5. er is iets waar de criminele elite bijzonder bang voor is, en dat is de waarheid/realiteit. Daarom willen ze omroep ON! en het FvD verbieden.

  6. Die goede oude tijd dat bart op tv was 🙁 ik mis hem en alles van toen gruwelijk. heimwee!! meen ik oprecht. ik probeer elke kruimer eruit te trekken om die tijden wat te behouden… want na die tijden en de jaren daarna was het allemaal steeds meer bagger… vele toen veel te vroeg dood allemaal rond 2000 a 2005…. hoe dan ook? IK mis vroeger en het heden is helaas 3 keer niks en diep diep triest! woke milleu en alles in de kop smoren VRESELIJK!!!! wat vrijheid welke vrijheid!!

  7. En de gehele tijd, 24/7, op zoek naar zaken om npo in diskrediet te brengen. Wat een armoede. Afpakken die zendmachtiging van Arnold en zijn inhoudsloze moraalridders.

  8. Ook deze burger ziet hoe smerig er bij NPO gewerkt wordt, óverduidelijk dat ze al wat niet welgevallig is en niét in ‘t politieke narratief past gecanceld wordt danwel al treiterend belachelijk gemaakt door de zogenaamde gutmenschen. Zeg, kunnen burgers niet iets doen om die Leeflang en Smit een halt toe te roepen?

  9. heel apart als je kijkt naar cijfers 1 k ?? het zal wel ,rekenen zit niet meer in het pakket bij Y T en woke!! kijk maar naar verkiezings uitslagen ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *