Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_208/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_236/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

18 gedachten over “Oud-burgemeester over handelen Halsema bij pro-palestinademonstratie tijdens opening holocaustmuseum”
 1. Burgermeester onwaardig en totaal respectloos naar onze grondwet. Bah wat een walgelijke vertoning van een burgermeester die maar al te graag het vingertje naar anderen toont.

 2. mooi dat madam halsema zich voegt in een fraaie bruine jurk …..
  bruinhemden …..
  ze laat heel subtiel even weten wat haar achtergrond / achterliggende agenda is .
  niet dat driekwart van nederland nog niet doorhad wat voor vilijn achterbaks schepsel dat dit is .

 3. Idioot die Halsema, als het doel van de demonstratie haar bevalt mag hij gewoon doorgaan. De inval bij Hans Teeuwen was snel genoeg geregeld in ieder geval… en zoiets wordt gewoon opnieuw aangesteld als burgemeester, vies smerig links onderkruipsel dat ze is!

 4. Zionisten moeten niet zoveel janken. Ze zijn nu de daders van genocide en moeten stoppen met slachtoofer te spelen. Stoppen om over de ruggen van holocaust slachtoffers politiek te voeren. De genocide, kindermoorden gepleegd door zionist israel is vele malen erger en urgenter dan dat museum bezoekers niet blij zijn met de demonstranten. Nl media en politiek deugt niet. Stoppen met slachtoffer spelen stelletje hypocrieten. Kleine meisje blalabla…what about kleine meisjes en jongens babies die door zionisten vermoord worden???

 5. Men durft het niet hardop te zeggen, maar het westen wil graag moslim extremisten hebben, ze mogen hun gang gaan en worden geassisteerd door de machthebbers. Dit gebeurt in alle westerse landen, kijk het interview van Tommy Robinson en Hatun Tash. Deze vrouw werd op camera in haar gezicht neergestoken door een moslim, en de politie doet niks. Als zij wordt belaagd door 40 moslims, dan arresteert de politie haar. Ziekelijk hoe westerse machthebbers moslims een vrijbrief geven en hun medewerking verlenen. Halsema is 1 van de vele poppetjes, staar je niet blind op die debiel en zie het grote plaatje. Dit continent is verloren…

 6. Wachten op voor welke leugens zij besloten heeft te proberen bedoelen zij zeker. Ze ging voor de meest opzichtige. Nou..als demos binnen zicht en gehoorsafstand moeten zijn…weet ik wel een goeie plek voor de volgende pro pally demo.FF vliegen maar dan wordt je wel echt "gehoord" door je doel. Heleboel joden. Helaas dan wel joden met wapens maar je moet wat over hebben voor je "goede zaak"..toch?

 7. Die foto die je zag: van dat meisje met die man..je had bij die telegraaf foto eens moeten inzoomen op het gezicht van die gast met die foto in zijn hand..je zag de haat in zijn ogen.

 8. Heb je gezien hoe minderwaardig de npo en derksen over ON nieuws praten? Dit is het enige realistische actualiteiten programma van nederland

 9. Iedere bestuurder is bang voor de islam!!! Daarom mogen zij doen wat ze willen en tegengeluiden worden weggestopt want stel je voor dat islamisten boos worden! Angst is een slechte raadgever. Wij krijgen nog vreselijk veel spijt van dit soort toestanden!!

 10. Ik heb de grooste respekt voor de demonstranten,geen voor de Nederlanders die de Palestijnse Holocaust steunen. How op met dat antisemitisch dit en dat.

 11. Wees nu niet zo naïef. Alle demonstraties zijn te werk van de extreem links populistische partij GroenLinks. En Halsema voert die agenda uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *