Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na een interruptie van Barbara Kathmann op de inbreng van de PVV, breekt onrust uit op de publieke tribune van de Tweede Kamer. Mensen die werken via de sociale werkplaats blijken onder het minimumloon uitgebuit te worden, en accepteren dit niet langer.
11 oktober 2023
Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (36410-XV) voor het jaar 2024

12 gedachten over “Ordeverstoringen op de tribune na inbreng PVV'er de Jong en interruptie van PvdA'er Kathmann”
 1. Al die mensen die nu zitten klagen hebben zelf jarenlang voor deze partijen gekozen kijk naar de verkiezingen waar is de vvd het grootst Groningen!!!! Wie zijn ogen niet gebruikt zal ze op een dag alleen nodig hebben om te huilen..

 2. De WSW blijft met alles achter. We worden 3e rang Burgers genoemd. De VNG verzorgd de Ambtenaren wel goed met de loonsverhogingen en andere verbeteringen. Welke Partij is er wel voor deze doelgroep? mooie praatjes , echter als het er op aan komt zal er niks gedaan worden.

 3. Het lijkt wel of heel Nederland wacht.Groningen,ouders op hun kinderen,jongeren op een huis,mensen uit de zorg op een fatsoenlijk loon,bejaarde op een leuke oude dag enz enz.alleen mensen die nog nooit in Nederland zijn geweest hoeven niet te wachten die zijn namelijk veel belangrijker.

 4. Hoe kan Schwab toch hebben gedacht dat mensen die niets meer bezitten gelukkig kunnen zijn?
  Het weffer kabinet is er bij 1 miljoen Nederlander al in geslaagd en deze lijken niet gelukkig!
  Hoe kunnen Schwab en Rutte nu toch denken dat niets bezitten gelukkig maakt ?
  Laten we Schwab, Rutte de jonge en de hele WEF kliek maar heel gelukkig maken !
  En waarom daarmee wachten tot 2030?
  Na alles wat ze hebben gedaan verdienen ze toch wel een beetje van dat soort geluk!
  En snel een beetje! Wel via rechtbanken natuurlijk, wanneer die er nog zijn tenminste!

 5. LOOP NAAF DE KLOOTEN VAN DIE CORRUPTE VLUCHTELINGEN IK VLAK BIJ OUKARINEN WEG NOG GEEN 300 KM IK BEN KOST ZIEK VAN DIE MADAME HEBBEN DIE I 1960 AUGUSTUS IN DE RIJ GESTAAN VOOR VOEDSEL DDR 1960 ALS ZO KUT MADAM ZIE SPREKEN RECHT UIT HARD D66 STALINISTEN ZAKKEN VULLER OP WACHT GELD OOIT EENS IN DE RIJ GESTAAN IN DE DDR IN DE RIJ GESTAAN DAG GEBEURT BINNEN KORT IN NEDERLAND 2024 RICHTING VIJF MILJOEN NAAR DE VOEDSEL BANK KUT WIJF WIL JE NOG WAT ZEGGEN IK BEN 74 JAAR OF WIL JEVAN NEDERLAND EEN NIEUW DDR MAKEN KUT WIJF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *