Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #220 van woensdag 20 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-20

Dinsdag werd de Rijksbegroting voor 2024 gepresenteerd. Wat staat er in de plannen van het kabinet?

Desk: publiciste Sietske Bergsma, kandidaat-Kamerlid René Dercksen en redacteur David Boerstra
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

11 gedachten over “Oppositie kritisch op Miljoenennota kabinet”
  1. De troonrede is niet meer dan door de premier geregisseerde Koninklijke poppenkast, een toneelspel. We hebben feitelijk een niets zeggende Koning, dat ons alleen maar enorm veel geld kost.

  2. GL, Jesse Klaver heeft in het verleden op alle initiatieven om armoede te bestrijden tegen gestemd. Totdat t zijn eigen portemonnee raakt, die moet goed gevuld blijven.

  3. WEF tuig zijn de wortels van verdere polarisatie, verarming, geestelijk en moreel verval, kortom door hen toedoen is het land als een Sodom en Gomorra. Kwestie van tijd voordat de totale vernietiging komt. Wie weet vanuit Rusland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *