Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #306 maandag 22 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-22

Vanaf vrijdag 26 april is het dan eindelijk zo ver. Vanuit een steeds groter wordende behoefte bij de kijker en in de samenleving ontstond maanden geleden het idee voor een nieuwe studio. Een plek voor perspectief, oplossingen, samenkomen, en samen leren. Met aan het einde van de week een luchtige terugblik op het nieuws met een totaal nieuw programma: De Wereld is Vierkant.

Check de komende filmvertoningen en colleges in Studio Paradiso!
➡ https://www.studioparadiso.tv/

Desk: huisarts Felix van der Wissel, edelmetaal specialist Bart Brands en blckbx-hoofdredacteur Flavio Pasquino

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #StudioParadiso

15 gedachten over “Opening Studio Paradiso: nieuwe programma's, filmavonden, colleges en meer”
 1. Good to see Europeans not being brainwashed compliant drones. You guys must follow the lead of Italy, Sweden, Denmark, Poland (w/o Truss) and Hungary. The French, Germans and Belgians are totally brainwashed. They are WEF puppets. Fight back. The farmers should replace all your corrupt politicians.

 2. Toch vraag ik me altijd af waarom DWDD als blauwdruk gebruikt wordt. Alles voelt dan een beetje als een slap aftreksel en denk dat er genoeg creatieve geesten zijn die een eigen draai aan 'de tafel met host en gasten' kan geven.

 3. Gaat zij daar ook nog dansen op het podium en beetje erotisch, want het is wel leuk soort show de wereld is niet vierkant, maar dat gaat het leven niet plezieriger maken. Veel mensen willen het binnenhof met geweld binnen vallen en de idiote agenten aanvallen. Verschrikkelijk deze wereld.

 4. Wat goed dat jullie Sander Janson en Steye van Dam hebben weten te strikken. Beide toch bekend uit de mainstream, van Dam was zelfs onderdeel van de Lubach reeksen. Nu nog de juiste onderwerpen behandelen en met de juiste taal de kijken aanspreken dit kan wel eens een groot bereik gaan krijgen.

 5. 'De wereld is vierkant' is weer dezelfde symboliek als BLCKBX.
  Ik weet dit 100 procent zeker omdat er al controverse ontstaan is door de symboliek van BLCKBX.
  Deze naam is een grote bevestiging voor mij.
  Maar ik voeg er altijd aan toe dat gecontroleerde oppositie ook echt meedraagt aan het wakker maken van mensen tot op een bepaald nivo.

 6. Ik vind het heel goed wat jullie doen blackbox. Merk zelf 3x één uur per week is teveel om trouw te volgen omdat ik ook andere kanalen bekijk. Ben wel benieuwd naar jullie nieuwe vrijdagprogramma ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *