Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het was niet de vraag of, maar wanneer België zou worden opgeschrikt door een terreuraanslag. Vandaag was het zover. Drie explosies maakten een einde aan zeker 30 mensenlevens. En dus is Brussel in shock. Oorlogsverslaggever Arnold Karskens, zelf woonachtig in de Belgische hoofdstad, leidde ons vandaag rond.

18 gedachten over “Oorlogsverslaggever leidt ons rond in Brussel”
 1. typisch pow news, olie op het vuur gaan gooien,bij de zuiderburen, …met een roze microfoon die agressie uitlokt op de koop toe ,….. en al helemaal bij die zogenaamde "domme Belgen"in jullie invalshoek als nederlanders , ……..en een uigebluste oorlogsverslaggever met een oorlogstrauma die overal oorlog blijkbaar ziet …, is dit niet overdreven, iemand die oorlogsverslaggeving doet, ELKE dag, de ergste miserie ziet, om dan Brussel als oorlogsgebied te honoreren? wel alles in verhouding zien, en niet erger maken, of de ANGSCULTUUR bewust voeden, ….eerlijke OBJECTIEVE journalistiek is wel een vak, waar jullie van pownews geen "kaas" hebben gegeten, blijkbaar, ….)

 2. Zowel de Nederlandse als de Belgische regering zijn hier mede schuldig aan, want Turkije had die terrorist twee keer het land uit gezet en de FBI hadden hun al gewaarschuwd. Het is te bizar voor woorden dat hij niet meteen werd opgepakt. Ik zou als regering zijnde gewoon mijn conclusies aan verbinden, maar voor de slachtoffers en nabestaanden zal dat zeker niet genoeg zijn.

 3. Dankjewel Rutte en je paarse regering, voor het vrijlaten van die terrorist. Geweldig om te zien dat Nederland het helemaal gehad heeft met jouw. Groeten uit België.

 4. al met al de doden Zijn op dat moment gevallen door het feit dat abdesallam nodig pizza wilde bestellen en daar door is gepakt Best geinig Eigenlijk .

 5. Ach ach ach oh oh oh wat erg allemaal. Nu weten we eindelijk een heel klein beetje hoe de afghanen, irakezen en syriers zich al jaren voelen door bombardementen onder andere uitgevoerd door de VS, NL, UK etc. shiit zelfs de NATO. Hoeveel burgerdoden zijn er daar ook al weer gevallen? Oh ja, in de miljoenen.

 6. Snappen mensen nu eindelijk waarom er allemaal vluchtelingen uit Syrië komen?? Mensen nu in België zijn nu al doodsbang, maar in Syrië gebeuren dit soort dingen elke dag. Pas als je zelf in een soort gelijke situatie zit, weet je wat andere mensen voelen

 7. Zo snel komt ? dit was te verwachten. Ze hadden Abdeslam gepakt en nu waren ze bang dat geplande aanslagen zouden worden vereideld dus om te voor komen te worden opgepakt hebben ze de aanslagen naar voren geschoven. beetje dom om te denken dat dit onverwacht was

 8. De kans om om te komen in een aanslag is ongelofelijk klein, nog steeds, maar de kans wordt steeds groter. Er zullen steeds meer aanslagen zijn, totdat de kans er daadwerkelijk toe gaat doen. Tegen die tijd zal echter een aanslag nog steeds niet het grootste gevaar zijn voor een vredelievende ongewapende originele Europeaan. Het grootste gevaar blijven voorlopig nog de minder grote "incidenten", de overvallen, de verkrachtingen, vernieling van bijv kerken, en dan het bedreigen van kerkgangers, het aanvallen van kerkgangers en het doden ervan. Ook zulke dingen gebeuren meer en meer. Ik ben het met Arnold eens behalve dat ik nog veel zekerder van mijn zaak ben: Er komt gewoon een burgeroorlog, geen twijfel mogelijk.

 9. ik woon in belgie en wat er vandaag allen maal gebuurd is ie niet normaal ik word hier gewoon stil van
  ‪#‎prayforbelguim‬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *