Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky
31 maart 2022

Dassen van Volt, nadat hij en Koekkoek Gundogan eruit gewerkt hadden. Verwijt hier Hoekstra onder meer het afschuifgedrag waar diverse Ministers nogal door geplaagd worden, denk ook aan Kaag.

23 gedachten over “Ook tegenover Dassen zit Hoekstra af te schuiven, nadat Omtzigt en Klaver zeiden dat niet te doen.”
 1. Kotsmisselijk wordt je ervan , al die valse beloftes en verrotte hoop die slachtoffers van de toeslagen affaire wordt gegeven , en waar komt het op uit GODVERDOMME ??????

 2. Het kenmerk van de Nederlandse ambtenaren in vrijwel iedere affaire weer, en al vele decennia lang: Veel praten, vooral geen verantwoordelijkheid nemen, afschuiven en veel wijzen naar anderen. Dat komt nu naar voren, dat kwam ook al tijdens de dramatische situatie in Afghanistan en in de Toeslagenaffaire naar voren. En steeds maar weer ter verdediging roepen dat iedereen zo hard werkt.
  Het feit ligt er nu wel: Een dramatisch gebrek aan besluitvorming en leiderschap in crisistijd. Nederland verdient een echte leider, geen plucheplakkers o.l.v. Mark R.

 3. Vraag en wat doen we nu voor onze eigen jeugd?? Waar kunnen zij gaan wonen meneertje dassen van Volt…
  Wat moeten we met de Oekraïne welke nu ons land overspoelen en nooit meer terug gaan.

  Hele delen van de Oekraïne zijn gewoon veilig en daar zijn in grote delen van het land geen Russen te bekennen.

 4. Doen zij ook zo hun best als het om Nederlanders gaat ? Zoals met qr passen en zo ? of als grondrechten worden geschonden ? of als er miljarden weg gaan naar andere landen en WEF, Brussel maar het volk kan stikken ? dat dan weer niet. Groot gelijk de boosheid van de opositie en totaal mee eens maar wel hypocriet om het NL volk te laten barsten als het er op aan komt.

 5. Typisch politiek. Afschuiven, liegen, bedriegen, veel praten maar niks zeggen. Weg ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *