Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook op het gebied van de medische wereld worden nu allerlei internationale verdragen gesloten, waardoor Nederland zelf totaal geen zeggenschap meer overhoudt.
De WHO, de EU gezondheidsraad etc. worden hier de baas.
Het erge is dat dit allemaal in achterkamertjes bedisseld wordt, waarbij de Tweede Kamer meer en meer buitenspel wordt gezet.

Omtzigt en van Haga protesteren wel hiertegen, maar met name D66 is dusdanig Eurofiel, dat alles wordt doorgedrukt, zonder overleg worden de contracten alweer gesloten.

Daar gaan we als bevolking nog heel veel spijt van krijgen.

Uit debat: Tweeminutendebat EU-Gezondheidsraad 29 maart 2022

26 gedachten over “Ook de motie van Van Haga wordt ontraden door Ernst Kuipers. Nederland verliest overal zeggenschap”
 1. In december 2021 zijn de bij de WHO aangesloten lidstaten overeengekomen om op afgelopen 1 maart besprekingen te beginnen voor een, volgens internationaal recht wettelijk bindend, internationaal instrument om toekomstige pandemieën op een nog drastischer manier aan te pakken dan bij COVID-19 mogelijk was. Als daar inderdaad wetten uit voortkomen is de kans groot dat wij voor altijd vast komen te zitten in een nieuw internationaal ‘bioveiligheid’-stelsel. Wat de glazenbolbezitters op 1 maart bespreken gaat uit van de absolute zekerheid dat de komst van de nieuwe wereldbedreigende pathogenen een kwestie is van de korte termijn, het kan volgende week al gebeuren. Billygajes heeft op 2 videootjes het mogelijke gevaar van een nieuwe pokkenuitbraak genoemd.
  Opmerkelijk is dat in het NRC te lezen was dat in Nederland een aantal merkwaardige gevallen van HIV-besmettingen de kop op steken. Ook in andere landen zijn gelijkluidende berichten over soortgelijke HIV-besmettingen verschenen, nota bene in identieke bewoordingen.
  🗣Karel van Wolferen/Gezond Verstand

 2. In december 2021 zijn de bij de WHO aangesloten lidstaten overeengekomen om op afgelopen 1 maart besprekingen te beginnen voor een, volgens internationaal recht wettelijk bindend, internationaal instrument om toekomstige pandemieën op een nog drastischer manier aan te pakken dan bij COVID-19 mogelijk was. Als daar inderdaad wetten uit voortkomen is de kans groot dat wij voor altijd vast komen te zitten in een nieuw internationaal ‘bioveiligheid’-stelsel. Wat de glazenbolbezitters op 1 maart bespreken gaat uit van de absolute zekerheid dat de komst van de nieuwe wereldbedreigende pathogenen een kwestie is van de korte termijn, het kan volgende week al gebeuren. Billygajes heeft op 2 videootjes het mogelijke gevaar van een nieuwe pokkenuitbraak genoemd.
  Opmerkelijk is dat in het NRC te lezen was dat in Nederland een aantal merkwaardige gevallen van HIV-besmettingen de kop op steken. Ook in andere landen zijn gelijkluidende berichten over soortgelijke HIV-besmettingen verschenen, nota bene in identieke bewoordingen.
  🗣Karel van Wolferen/Gezond Verstand

 3. voor deze praktijk (voorspelling van een EU,WHO, WEF wereldmacht) ben ik 2 jaar uitgelachen, maar straks lacht er niemand meer vooral die kudde schapen die denken dat alles bij het oude is weer.

 4. Deze regering van misdadigers en psychopatische levensgevaarlijke clowns dienen het nederlandse volk niet zij dienen het Wereld Economic Forum.dat heet LANDVERAAD.

 5. Hou halen ze het in hun hoofd om iets te ontraden als er een motie komt dan komt die er en dan wordt er over gestemd.
  Door het te ontraden geeft het kartel al aan dat er niet verder naar gekeken wordt.

 6. Is er nou niemand die weet hoe Nederland gered kan worden van de WEF santanisten.
  Is er nou niemand denk ……..
  Wie verlost Nederland van deze Narcisten.

 7. Vandaag hoorde ik van iemand dat er nog steeds bedden/personeel te kort in de ziekenhuizen is.
  Door laat in de avond een andere patient naar huis toe te sturen kon die gene blijven.
  Was nog in Amsterdam ook, en nergens plaats in omliggende gemeentes.
  Dat zou toch niet mogen in een rijk land als Nederland.

 8. We gaan dit niet winnen , de agenda 20/30 gaat gewoon door als er niet meer dan die 30 procent van de bevolking op staat en dat zijn de wappies dan verliezen dit de hele bevolking moet op staan en een Nexit, anders is het verloren zaak …..

 9. Dit hele linkse kliekje van Rutte en zn NSB vriendjes moeten opgepakt worden en voor het tribunaal voor al hun leugens en daden.

 10. Ik had gehoopt de laatste 25-30 jaar van mijn leven anders door te brengen. Gelukkig laat ik geen kinderen achter. Wat onmensen als Kuipers doen valt niet te verkroppen. Mijn hart huilt om ons mooie Nederland en de wereld. Ik weet zeker dat velen rond lopen met dit gevoel. Mismoedig verstoken van blijheid en levenslust. Verbijsterend dat Kuipers figuren hun hoofd nog op een kussen kunnen leggen en slapen. Ik zou niet meer met mijzelf kunnen en willen leven. Levenslange slapeloosheid wens ik hen toe.

 11. We lopen WEL 'voor de troepen uit!' De MP wil al 12 jaar het ' beste jongetje vd klas zijn! ( lees de ' klas van Klaus Schwab)

 12. Het wordt nu steeds duidelijker waar het naar toe gaat in Nederland. Wij maken nu onderdeel uit van de EU🇪🇺, niks géén eigen wetten en regelgeving meer. De WEF-Agenda 2030 is in sneltreinvaart bezig ons land te confisqueren! Deze regering vaart heel duidelijk deze koers. Corona is middel tot doel geweest, dé kapstok….wie dit nu nog niet door heeft……Dit zegt Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, in haar Staat van de Unie op 16 september 2020
  Citaat:
  “Telkens als een app of website ons vraagt een nieuwe digitale identiteit te creëren of gemakkelijk in te loggen via een groot platform, hebben wij geen idee wat er in werkelijkheid met onze gegevens gebeurt. Daarom stelt de Commissie een beveiligde Europese e-identiteit voor. Een e-identiteit die wij kunnen vertrouwen en die elke burger overal in Europa kan gebruiken om van alles te doen – van belasting betalen tot een fiets huren. Een technologie waarbij we zelf kunnen controleren welke gegevens worden gebruikt en hoe ze worden gebruikt.”

  Een elite van regeringsleiders willen de wereld naar hun hand zetten, The Great Reset. En hiervoor werd eerst de coronacrisis gebruikt, nu de Russische inval. ,,Na twee jaar Covid-scam hebben we nu de Rusland-scam."

  Laat het duidelijk zijn : Dé Europese Unie is er niet vóór de burgers maar ter meerdere eer en glorie van hét W€F regime 🤫🤭

 13. Twee maanden al door gegeven dat Ernst Kuipers gaat tekenen in Zwitserland als ik het goed heb
  Dan geen inbreng meer door de burgers van Nederland en alles in één dag Teniet gedaan kan worden
  Dus met andere woorden mond dood gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *