Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wordt Hugo de Jonge op deze wijze de hand boven het hoofd gehouden…?

Deloitte wenst geen enkel inhoudelijk detail prijs te geven.

Dag, democratie….. enorm teleurstellend dit, toch?

Uit debat: Mondkapjesdeal met Relief Goods Alliance B.V.
5 april 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport

26 gedachten over “Ook Dassen en Omtzigt krijgen niets van belang uit Deloitte. Alleen uitleg over proces, NUL inhoud”
 1. Wat een tijd en geld verspilling als ze opkomen dagen maar vervolgens niks willen vertellen. "Groep Omtzigt" heeft wel wat beters te doen met zijn tijd.

 2. Alle opposite partijen moeten samenwerken en uit protest nietmeer naar werk een week lang. Ze houden deze shitshow in stand. Laat ze op de Dam gaan staan met het volk!

 3. Ik vraag me heel sterk af, wat voor soort afspraken ze dan maken, om vrijwillig die informatie te verkrijgen. Want ik kan me niet voorstellen dat een fraudeur moedwillig zijn eigen fraude gaat blootleggen. Tenzij hij/zij natuurlijk kan zorgen dat hij NIET gestraft wordt….. Dus ik wil graag weten, wat voor soort deals maken jullie dan met de mensen waar jullie onderzoek naar doen? En in godsnaam waarom kan deze informatie niet worden geëist! Deze mensen worden toch op basis van redelijk vermoeden verdacht van het moedwillig stelen van enorme bedragen belasting geld? Hoezo is die informatie vrijwillig? En waarom zet je niet de politie of het openbaar ministerie er niet op? In plaats van een ''onafhankelijk onderzoek'' waar je strafrechtelijk dus blijkbaar vrij weinig mee kan…..

 4. Er wordt dus weer ns geld betaald aan een on- derzoeksbureau wat niets mag onderzoeken of onderzoekt of zou mogen onderzoeken. Ga fietsen.

 5. Ik kan alleen maar zeggen een nietszeggende vergadering waarbij niets word gezegd , dit is gewoon weer een the same old story veel gebakken bs lucht dit kost de belastingbetaler weer veel geld grote verspilling en daar gaan we weer "crimineel"

 6. zo`ne zooi als dit kartel mee bezig is is gewoon corruptie …NL nazie`s wat hun zooitje niet te snappen dat die domme hollanders op dat zooite stemt

 7. Nogmaals de vraag: Wordt het niet eens tijd, om gewapend met de riek, knuppels, enz., naar het Binnenhof te trekken? Dit kabinet blijft zich maar boven de wet plaatsen… Rechtszaken helpen niet… Mensen met een mening worden opgepakt en opgesloten…

 8. Slaap wekkend
  Dit gaat toch over die hugo?
  Waarom zo .n slap debat
  Wat hij heeft gedaan en nog steeds doet is 1000 maal erger.dan deze mensen ….zie hier onder.

  Huig en Willem worden hard aangepakt .zonder een reden .

 9. Meneer Omtzigt kun je er niet voor zorgen dat die onsympathieke wijven van de SVB er uit geflikkert worden. Die zijn nl met 55 nog steeds ongesteld.

 10. Antwoorden op het proces verloop van het onderzoek….gewoon je gezicht laten zien en laten weten dat er aan gewerkt wordt? Go Home Deloitte…and better your self!

 11. Hoe is de opdracht precies geformuleerd??
  Heb niet de indruk, dat hier iets gebeurt, wat de TK-leden niet hadden kunnen verwachten.
  Gevalletje Garbage in, garbage out??
  Op het ministerie zijn ze denk ik nog niet uitgelachen.

 12. Corrupte bende. Dit lijkt meer op een toneelstuk. Sleep liever die Schwab –
  en WEF leden een voor een tribunaal. Alle rotzooi komt daar vandaan. Voordat de rest van het volk dat in de gaten krijgt, is het te laat. Tijd tikt ondertussen rustig verder..

 13. Een corrupte bende. Sleep die Schwab eens voor de rechter. Alles rotzooi komt van die club diabolische duivels. Dit lijkt meer op toneel voor de bühne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *