Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heel vies spel van de VVD.
Ze staan het meest in de schijnwerper (en terecht) vanwege het toeslagenschandaal en de uit huis geplaatste kinderen.
Om lastige vragen te vermijden hebben ze daarom een politicus afgevaardigd die nog nooit eerder een debat gedaan heeft en daarom geen vragen hoeft te beantwoorden.

Hoe gevoelloos kun je zijn?
Hoe ver staat de VVD af van de burger en de bevolking?
Hoe lang pikt de Nederlandse kiezer dit nog?

Diverse politici reageren onthutst, zoals Marijnissen (VVD), Westerveld (GL), Van der Plas (BBB), Omtzigt.

De VVD zit er glunderend massaal bij, maar de slachtoffers op publieke tribune, met ouders en kinderen die met dit schandaal te maken hebben, loopt helemaal leeg!

Uit: Debat over problemen met uithuisplaatsingen van kinderen van 12 mei 2022.

28 gedachten over “Ontzettend smerige debattruc van de VVD. Laten maiden speech houden om interrupties te ontwijken”
 1. Is er eigenlijk wel iemand geïnteresseerd in de extreme zelfpijperij van dat nieuwe VVD lulletje waarvoor de hele VVD is uitgelopen ?

 2. Nogmaals en dit is precies waar iedereen die een stem heeft uitgebracht, bewust voor heeft gekozen. Een kabinet die niet weg gaat, wel zijn ontslag aanbied maar gewoon blijft zitten. Burgers die hun volledige en onvoorwaardelijke toestemming en steun weg geeft aan een kabinet, een politiek die alleen maar met zichzelf bezig is. Vuile spelletjes spelend en de 4 grote partijen die de handen boven elkaars hoofd houden. Ik zeg kies eens voor jezelf en kies eens niet! Nee een niet gegeven stem van een persoon die niet is gekomen kan en mag niet worden gebruikt. Gebeurt dit toch, dan is dat gewoon fraude, ook voor de politiek een strafbaar feit. Ja je kan een proteststem geven aan de oppositie maar wat bereiken die? Veel tegenwerking van de 4 grootste en als er dan iets door komt, zijn het zelfs de slakken die voorbij vliegen omdat de traagheid bij de 4 grootste gewoon boven alles staat. Net als dat zij ver boven de burgers staan want daar lopen ze gewoon overheen. En daar geef je de volledige en onvoorwaardelijke toestemming en steun aan. Er is maar 1 werkende methode en dat is de machthebbers, de macht afnemen. En dat doe je niet door het bij elke stemronde gewoon te geven. Stem eens niet! Dat maakt een veel grotere indruk dan de proteststem.

 3. Ex overheid's beul steekt zichzelf goed betaald veren in zijn eigen kont,
  wat ben ik toch toch een fantastische held , Bijlmer held, super diender.
  Maar ik duld natuurlijk geen weerwoord,vragen of een andere mening,
  "'gewoon je bek houden als je daar zit' ( citaat; Mark R )

 4. Interesseert ons nou waar jij zat en wat jij gedaan heb ?

  Lekkere agent was je ? Laat nu ook de mensen stikken! Als agent pakte je zeker de kinderen af ? 💪

  Sommige nog lachen ook stiekem! Zoon van Halsema wordt zeker niet afgepakt ? ☝🏻

 5. VVD….Ik heb nog meer respect voor de NSB…
  scherp optreden weer van Mevrouw Marijnissen…
  En die voorzitter laat weer haarfijn zijn wáárom zij benoemd op die plek…
  Én jammer dat er niet 2kamerleden wegliepen..

 6. Schijnheiligheid ten top. Als die gast integer en eerlijk zou zijn dan zou hij vragen hebben toegestaan. Zwak mannetje.

 7. MET HENK LATEN WE MAIDEN SPEECH HOUDEN EN EENS VETELLEN WAT ACHTER DE VOORDEUR AF SPEELT HIJ GAAT VERTELEN DAT HIJ POLITIMAN IS GEWEEST ZO LUL VERHALEN JE KUNT ZIE DAT DEZE VVD PARTIJ FASSISTE TREKKEN HEEFT DEZE POLITIEAGENT KAN GELIJK IN DIENST IN OEKARINNE BIJ SALENSKI WAT FASSISTE PARTIJ IS DEZE VVD KIJK RUTTEN WAT ZICH HIER AF SINDS DE CORONA ROTIGHEID IN BRUSSELMET URSALA VON DER LEYEN UIT BRUSSEL HAAT ZAAIEN DER BEZIG MET DE OORLOG MET OEKARINNE TERWIJL SALENSKI NATIONALE FEEST DAG UITGEROEPEN VOOR STEFPAN BANDERA UOPA DIE DUIZENDE POLEN HEBBEN VERMOORD DOOR STEFAN BANDERA UOPA GOED GEKEURD DOOR ZENLENSKI STEFPAN BANDERA COLARBEERDE MET HITLER EN RUTTEN GAAT ALLEEN MET CRIMINELEN ZOALS KLAUS SWACHP DEZE VVD BRENGT ALLEEN MAAR ELENDEN EN ARMOED OVER DE NEDERLANDSE BEVOLKING VEDER NIETS RUTTEN GAAT ALLEEN MET CRIMINELEN OM.

 8. Ze vergeten bij de VVD dat ze er voor ONS zijn en niet om Rutte te steunen. En dan raar vinden dat er een afstand tussen burgers politiek is.

 9. En het leugentje ging rond dat deze ouders opstonden omdat het bijna pauze was.
  VVD? ongelooflijk scheinheilig.
  Degene die VVD stemt is medeverantwoordelijk voor deze schandvlek.
  Maar net als die VVD ers die daar zitten zal het u een worst zijn.

 10. Als vasthouden aan tradities betekend dat de waarheid niet boven tafel mag komen dan was het een goede maidenspeech. Wat een trieste vertoning van deze nieuwe politicus.

 11. Ging dit over die beste man of over de affaire? Ik ben hem kwijt na 3 minuten gezien te hebben. Een wonder dat die ouders zo rustig blijven. Die knuppel blijft gewoon zijn briefje oplezen heeft niet eens in de gaten dat de ouders al weg zijn, man man man wat een vertoning. Weer een gevalletje excuses maken, brief schrijven aan de kamer (waarschijnlijk vanalles in zwart gelakt) en ver er er met de orde van de dag. Hoe lang gaan we dit nog pikken?

 12. Heb ooit tegen een vrouw gezegd die geen respect had voor een relatie: '' ik heb liever te maken met een prostituee dan weet je waar je aan toe bent ".
  Dat is hier met dit kabinet ook zo…Als je in Rusland zou wonen weet je wat je kan verwachten, wat ze hier flikken heeft niks met democratie te maken als je iedereen buiten spel zet.
  Zou Zelensky wel weten waartoe Rutte in staat is, want volgens mij gaat hij over lijken 😡😡😡

 13. De oppositie had gewoon moeten vertrekken en na de maidenspeech terug moeten komen. Passend disrespect voor een kabinet dat lak heeft aan slachtoffers en burgers!

 14. Bedankt VVD stemmers… 1 partij.. en die zal niet de mond gesnoerd worden o wordenf tegen gesproken… Stage gelopen bij Kim-Yung Un in Noord- Korea? Of de memoires van Joseph Goebbels ter harte genoemen… Ziek en misselijkmakend, dit is geen democratie… dit is DDR, Sovjet-Unie onder Stalin, Kim-Yung Un en Kim Yung Il samengevoegd … PVV is niet de gevaarlijkste partij… dat zijn er twee… CDA en VVD….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *