Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #309 woensdag 1 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-01

Woensdag moest EcoHealth Alliance-voorman Peter Daszak cruciale informatie vrijgeven over de oorsprong van SARS-CoV-2, voor de Amerikaanse Senaat. Eerder pleitte Daszak dat er vanuit EcoHealth geen gain-of-function-onderzoek werd uitgevoerd in Wuhan. Nieuwe opgevraagde overheidsdocumenten lijken echter aan te tonen dat hij daar onder ede over gelogen heeft. Data-analist Maurice de Hond praatte ons bij over deze opzienbarende ontwikkeling in de zoektocht naar de waarheid achter de coronacrisis.

Desk: landbouwkundig ingenieur Irene van der Marel, emeritus hoogleraar Rechtswetenschap Paul Cliteur en opiniepeiler Maurice de Hond

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #lablektheorie #wuhan #peterdaszak

15 gedachten over “Onthult cruciaal senaatsverhoor de waarheid achter de lab-lektheorie?”
 1. Ik heb gelezen dat het virus reverse ge-engineerd is en dat er DNA codes in zitten dit niet in de natuur voorkomen , dus probeer die maar te weerleggen, ik denk dat we ons moeten klaar maken voor een behoorlijke schok

 2. Ik wil heel graag die docu zien maar ik moet betalen met een voucher of een cadeau code. Ik heb nu heel vaak overal de vraag gesteld hoe ik die docu kan bekijken. En hoe ik dan evt aan een voucher kan komen?

 3. Als de lablek theorie ooit bewezen zal worden zullen er in Amerika en daarbuiten claims op tafel worden gelegd die de complete wereldeconomie zullen doen wankelen. Het zal dus NOOIT bewezen worden.

 4. Mevrouw Marion Koopmans op de voorste rij bij het D66 congres. Wat een oplichtersbende. Dat het virus uit een laboratorium komt is allang bewezen. Een furine splitsingsplaats PRRA komt in de natuur niet voor. Er is dus GAIN OFF FUNCTION toegepast in het lab en dat weet deze dame maar al te goed.

 5. Maar daar worden nog op vele andere manieren gepoogd om de mensen doodziek te maken ook door middel van de G5 masten onder andere. Ook hier loopt een proces tegen T-Mobile /Odido voor. Maar die weigert mee te werken aan een onderzoek wat dit allemaal veroorzaakt bij de mensen. Terwijl dit allang bekent is. Daar is men ook al 2 jaar mee bezig met dit proces.

 6. Ze zal wel net als Kuipers al het land uit zijn gevlucht. Een ding snap ik eigenlijk niet waarom ik nog geen berichten heb gehoord over Hugootje dat daar een proces tegen is gaande. De ergste vieze hond tijdens de corona en nu nog probeert hij er alles eraan te doen om het land verder kapot te maken.

 7. Marion Koopmans heeft al die tijd desinformatie geleverd, ook tijdens de corona. Tegen deze vrouw is ook een proces gaande zowel op titel als op persoonlijke naam. Maar zoals ons rechtssysteem zo corrupt is als de pest. Wordt dit op alle mogelijke manieren tegen gehouden. Maar niet alleen zij ook tegen Rutte Kaag Seegers en Hoekstra zijn aangeklaagd op titel en op persoonlijke naam. Ook hier hetzelfde liedje.

 8. wow jullie hebben het allemaal verkeerd.. uit de amerikaanse stukken blijkt dat er in DECEMBER 2019 groepsmails zijn geweest waarin aan de WHO verbonden overheidsinstanties inlusief die van koopman, mee hebben gewerkt en mee hebben gedacht over hoe het zwijgen over wuhan op te leggen, en werd er verplicht dat ze het naratief zouden moeten veranderen, of iig moeten indammen,

 9. Ingestudeerd riedeltje van Koopmans, overduidelijk een versnelling in haar spreken als ze de labtheorie noemt en tactisch geplaatst op de tweede plaats om geen argwaan te wekken. Iedereen weet gelukkig inmiddels een beetje hoe het zit en hopelijk zijn deze mensen bereid om heel hard in verzet te gaan bij de volgende poging van de elite om de wereld onder controle te brengen, door middel van cbdc, digital id, of ander nieuw event.

 10. – Wuhan Institute of Virology webpagina uit 2015 :

  "We generated a chimeric virus expressing the spike of bat coronavirus SHC014 in a mouse-adapted SARS-CoV backbone."

  Na de uitbraak is deze pagina offline gehaald, nog wel vindbaar met waybackmachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *