Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_228/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_238/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

23 gedachten over “Onlangs maakte Dennis Schouten bekend dat hij worstelt met het leven en denkt aan vroegtijdig einde”
 1. Dennis, sinds jij niet meer bij Powned zit kijk ik het ook niet eens meer, heb je enig idee wat voor plezier je anderen brengt met je humor?
  We zitten er allemaal wel eens doorheen, de helft van ons heeft een fucked up jeugd gehad, iedereen is terneergeslagen sinds 2020…denk nou niet dat dit in jouw zit wat je niet denkt ui te kunnen leggen is onderdrukking!
  Zoals meerderen melden hier, we moeten Nederland overnemen, die tirannie eruit anders verliezen we nog veel meer mensen!

 2. ❤❤❤beste lieve medemens. Hier volgt een zeer belangrijk bericht. Overal waar je kijkt, luisterd, hoort en voelt is dood en verderf.

  Dit brengt uw positieve hoge trilling neerwaarts. (Wat is dat eigenlijk? Hoge of lage trilling?)

 3. Hij moet maar eens een paar maanden met me mee naar Afrika, dan gaan we terug naar de basis en zal hij weer plezier krijgen in alles wat ie doet.

 4. Leuk voor leeftijd genoten om te horen dit nieuws. Lijkt wel propaganda en dat bij ON? Hij kan beter een zorginstantie inschakelen voor hulp ipv een nieuwszender dit bericht naar buiten laten brengen. Dit is niet goed.

 5. Mischien met Dennis eens een tijdje in zuid oost Azië gaan wonen ofzo. Ik zag ook het licht toen ik voor het eerst naar Thailand ging en wat andere landen buiten de " individuele westerse samenleving" . Heb een vergelijkbare jeugd gehad behalve de medicijnen gelukkig en het heeft tijd nodig om jezelf daar overheen te zetten. . Leer eerst jezelf lief te hebben en daarna pas de rest… Dennis zit vast in een cirkeltje van zijn jeugd, daarom mijn advies ga uit je omgeving, mijn part 1 jaar lang een monnik worden in Thailand dat ruimt je geest op

 6. Blijf niet in Nederland, zoek een warm land op met vriendelijke mensen die nog weten wat samen leven is zonder druk of stress van de culturele dwangbuis die heerst in NL. Een eind maken aan je leven betekend dat je na je dood in verwarring blijft hangen omdat je leven energie niet verbruikt is. Ga eerst weg uit je bestaande omgeving.

 7. Alles is voorbestemd: D66: wij eisen volledig zelfbeschikkingrecht voor het individu, maar alten dit afhangen van een collectieve (democratische) beslissing. hoe slim moet ik zijn om te beseffen hoe dom ik ben?

 8. Mensen met ADHD kunnen heel ondernemend zijn. Dat is ook een kracht, maar kan tegelijk een valkuil zijn. Ik heb veel inspiratie en geruststelling kunnen halen uit het boek van Gabor Mate, Het verstrooide Brein. Alleen al te horen dat ADHD een ziekte is die moet worden 'bestreden' met een 'medicijn' wat eigenlijk niets anders is dan een gereguleerde 'drug'.

 9. Mooie promotie Dennis….dit is wat ze willen euthanasie als je dat wilt. Ethisch onverantwoord.
  Echt ik vind hier wel wat van. ON dat jullie hier aandacht aan geven.😢😢
  Er zijn andere manieren man

 10. Schei uit!!!!Ik vind het heel erg voor Dennis maar dit lijkt wel promotie voor euthanasie voor jongeren.

 11. Ik zou dat gevoel ook hebben als ik de hele dag met roddelen en bn'ers bezig zou zijn. Hij benaderd anderen negatief en kijkt op de zelfde manier naar zichzelf blijkbaar. Je altijd een heel ander pad in slaan met je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *