Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #210 van maandag 28 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-28

Bij de hersteloperatie van de toeslagen zijn onrealistische beslistermijnen gehanteerd, zo oordeelde de bestuursrechter vorige week. Het kabinet en de Tweede Kamer zouden bewust onhaalbare beloftes gedaan hebben aan gedupeerde ouders.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #toeslagen

15 gedachten over “Onhaalbare beslistermijnen in afhandeling Toeslagenaffaire”
 1. Nederland staat niet bekend om zijn redelijkheid! Daar kan je daar ook weer eindeloos over debatteren! Maar het gaat overal van kwaad naar erger! Politieke overheidsagressie zonder verweer! De rechtstaat is verruild voor een politiestaat. Nederland is bovendien trouwe dienaar van het plutocratisch of neofascistisch Europa. Daar is de kleine burger slachtoffer van! Europa evolueert snel naar chinese toestanden voor de modale burger!

 2. God is onze helper. Bid voor God en u wordt gehoord. God bemoeit Zich niet met deze aardse betuttelingen. De weg die God plaveid is nooit de makkelijke weg, maar wel altijd eerlijk en oprecht. De door God geschapen natuur geeft altijd antwoord. Daar moet u het zoeken, want daar zult u het vinden. Vaya con Dios ❤

 3. Tijd om het geld voor oorlog te stoppen en mensen compenseren voor alle verliezen van zoveel. Karma moet nou eenmaal afgelost worden, zodat de zaken weer in balans kunnen komen. Er is echt geld genoeg.

 4. Iedereen die er verantwoordelijk voor is ontslaan en geen geld krijgen en hu salaris aan die mensen geven die het gedaan hebben zijn toch al zakkenvullers zonder geweten .

 5. Opvallend woordgebruik ook van MSM: Moloch, een afgod met koeienkop, waar kinderen aan geofferd werden. Dat op zich is al vreemd dat die gelinkt wordt aan de toeslagenaffaire, of misschien is het niet vreemd.

 6. Er zijn meer dan 100.000 kinderen van ouders gestolen. De 482 overleden kinderen binnen het toeslagen affaire is een symptoom. Van massale chantage.

 7. Openbare chantage van de regering om de burger te onderdrukken. Waarbij het allang niet meer gaat om kinderen, gezinnen.

  Inmiddels zijn er al 482 kinderen overleden.

 8. Het gaat nog wel verder dan dat. Ik ben geen toeslagen ouder maar sta wel op de Fsv lijst. Ook bij de inkomsten belasting doen ze zulke truukjes. zoals is er bij mij onterecht beslag gelegd door overtreding van de wet. Toen zeiden ze dat er zou worden teruggestort wat nooit gebeurt is. Maar in de boeken van de belastingdienst staat wel dat er gestorneerd is wat nooit is gebeurt en dus gewoon fraude is bij de belastingdienst zelf. Ik heb de fiod geinformeerd. Die doen niets. Kijken lekker de andere kant op.
  Het is een grote criminele puinbende daar. Het is nog veel erger dus dan alleen toeslagen, mensen worden op veel manieren genaaid door fraude van de belastingdienst zelf. liegen, fraude plegen, obstrueren en andere zieke spelletjes zijn aan de orde van de dag daar bij de belastingdienst. En het intresseert ze geen reet dat heel Nederland dat weet want ze worden toch nergens voor vervolgd.

  De hele overheid is gewoon ziek. Wat ben je dan uberhaubt voor een persoon dat je ''s ochtends je bed uit komt om de hele dag mensen in de maling te nemen.Ik zou daar niet mee kunnen leven hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *