Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eerder heeft het kabinet aangegeven geen voorstander te zijn van het overdragen van soevereiniteit aan de WHO. Nu zegt de minister hier wel voorstander van te zijn. Het gevolg is dat de WHO straks zeer ingrijpende maatregelen kan voorstellen die Nederland móét overnemen. Heeft de minister dit niet scherp voor ogen of houdt ze ons voor de gek?

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

22 gedachten over “ONGEMAKKELIJK! Minister krijgt spiekbriefje tijdens kritische vragen Van Meijeren (FVD)”
 1. Ik vraag mij wel eens af hoe geschift wij moesten zijn, 5 jaar en langer geleden, om die dingen te bedenken, die toen alleen maar mafkezen konden bedenken maar die nu werkelijk gaan worden.

 2. "Je wist drommels goed dat ik een slang was, voordat je me in huis nam." – Al Wilson / Donald Trump
  UIt de wob/woo verzoeken bleek al dat Hugo de Jonge een team van een stuk of 8 (!) ambtenaren had die hem tijdens tweedekamer debatten adviseerden/dicteerden wat hij moest zeggen.
  Het ministersambt is gedegradeerd tot voorleesvaders en voorleesmoeders.

 3. Von der Leyen, directeur van de hele Europese vaccinatieaffaire, wordt onderzocht, maar de media lekken de waarheid niet, en vele andere Europese politici worden onderzocht.

 4. Een voormalig nieuwslezer die ehm, ehm, niet…ehm …eh goed …ehm meer kan …..ehm spreken…ehm. Waarom accepteren we dit soort types in de politiek? Ze weet heel goed waar het heen moet gaan, ze kan ehm… het ….ehm alleen niet verkopen….ehm. Duivels…ehm.

 5. Het blijft een linkse communistische kk poppenkast met die omgekochte ratten die steeds eromheen lullen en goed praten wat krom is

 6. Dit mormel kan alleen voorlezen net zoals in haar vorige baan. Onbekwaam dus,net zoals al die andere malloten in de (slaap)Kamer / kleuterklas..

 7. Wij zijn de afgelopen 30 jaar alleen maar uitgebuit door die regels van de overheid.het is genoeg geweest hoor,stop de uitbuiting. Alles maar alleen,duurder,duurder en duurder,hun zelf maar zakkenvullen en de rest onder leiden

 8. Dijkstra is een meeloper en leest gewoon haar instructiebriefjes voor, verder geen enkele inzicht en weinig kennis van zaken, maar wel vals en bevooroordeeld naar Gideon. D66 is een gevaar voor onze psychische gezondheid en fysieke vrijheid!

 9. De totale waanzin in het bestuur van dit land. Met ALLEEN een NIET afgemaakte studie theologie en nu minister van gezondheid..Pure D "SS" arrogantie. Een land de vernieling helpen en een nietsnut laten brabbelen en papiertjes voorleest.

 10. dit is dus precies waarom zoveel mensen zich autonoom, soeverein verklaren, en zich niet door zulke volksverlakkers net als pia laten piepelen, aivd; wij zijn antie overheid geworden sinds de overheid antie burger is geworden, geweld is niet nodig, de overheid sloopt zichzelf wel, why interfere with an enemy who is in the proces of distroying themselves❤❤❤❤❤️ gideon je bent een held❤❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *