Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/05-05-2022/VPWON_1339251

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “Ongehoord Nieuws over betuttel-racisme van links”
 1. Het EU rattentuig maakt van mensen ongevraagd zielige hulpbehoevende wezens omdat ze er dan een verdienmodel omheen kunnen bouwen om allerlei subsidies binnen te slepen. En daarnaast dient de zieligheidspolitiek om groepen mensen tegen elkaar uit proberen te spelen. Links rattentuig noemt blanke mensen dan ook maar wat graag racisten want dan zet je ze zo fijn buitenspel. Wie zich als persoon laat verzieligen en daar dan misbruik van maakt is een schofterig wezen. En niet meer dan een instrument voor het linkse politieke EU rattentuig. Voor de duidelijkheid, de enige partijen die niet bij deze rattenclub horen zijn FVD, PVV en BVNL. De rest behoort tot het EU nazikartel.

 2. We hebben er weer eentje gevonden en raad eens. Juist, links heeft het gedaan. Verzuilde manier van denken. Links en rechts bestaan niet meer in het politieke landschap. Wat een geestelijke armoede bij dat kanaaltje van Arnold.

 3. Die vrouw heeft 100% gelijk, Thomas Sowell zegt dat al tientallen jaren over de problematiek van de Afro-Amerikanen in de VS. Het wordt met opzet in stand gehouden en succesvolle migranten worden als mascottes gebruikt maar in de praktijk slechts een fractie van de populatie.

 4. De problemen in de zorg, huisvesting, onderwijs, arm vs rijk hebben we grotendeels te danken aan het rechtse neoliberalisme. Wat een klote omroep dit.

 5. Het feit dat mensen beoordeeld worden op huidskleur in plaats op wat ze kunnen. Dat is algemeen bekend is ook niet iets van nu. Links en rechts hebben er een handje van maar waardeer rechts meer te weten dat ze zich uitspreken beter dat je openlijk bent erover dan dat je systematisch bij voorbaat mensen in hokjes plaats waar zij ze het beste in vind passen. Is hetzelfde als mensen jaren lang wijs maken dat Afrika een arm land is gelukkig weten we nu beter een land arm houden is iets anders dan dat een land arm is. Er gebeurd heel veel systematisch en links zowel rechts heeft er een handje van enige verschil rechts komt er openlijk voor uit.

 6. Ooit werkte ik in een hotel en mijn donkere collega had als standaard als ze zich maar een beetje aangesproken voelde: "is dat omdat ik zwart ben"? Ze verpestte de hele werksfeer want haar donker collega's vielen haar bij. Wat een ongelooflijke truus was dat. By the way, ik heb veel gekleurde vrienden hoor.

 7. Links creëert alle problemen verkoopt zogenaamd de oplossing om aan de macht te komen en te blijven, en geeft rechts de schuld.

 8. Bijna 2 jaar lang 24 uur per dag wereldwijd corona nieuws, in winkels, openbaar vervoer en op straat mondkapjes te zien.
  Maar in de ( achterstands ) wijken zouden de mensen niet weten dat er corona was en er weinig over weten.

 9. Helaas is er een grote groep die wel betutteld wil worden, want als je jezelf in een slachtofferrol kan plaatsen hoef je geen verantwoordelijkheid te nemen voor je lot in het leven. En aan de andere kant vindt men de linkse deugdmensen die wanhopig op zoek zijn naar een manier om zich moreel verheven te voelen boven anderen.

  Een soort symbiotische verstandhouding tussen twee zeer vermoeiende groepen uit onze samenleving. 😂

 10. Goed zo,iedereen is wel kom.doe mee het is zo simpel.ik werk met alle windstreken zonder probleem deze mensen redden het zeker zonder links

 11. velen willen maar al te graag vertellen dat ze racistisch zijn behandeld.
  Als je je op een bepaalde manier opstelt, als gelijke bij mij overkomen, zul je door mij als gelijke behandeld worden.
  De linkse terreur wil hier helemaal niet aan, anders is er niets meer racistisch te noemen.
  Kijk eens goed naar mw. Siemons, waar je ook over begint, ze draait het meteen naar onveiligheid en racisme.
  Dit is het boegbeeld van opkloppen van racisme dat niet bestaat, pak het racisme aan dat wel bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *