Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ongehoord Nederland heeft de Journalistieke Code van de publieke omroep geschonden met het verspreiden van onjuiste informatie, zegt de ombudsman van de NPO. Jan Slagter: ‘’We moeten waakzaam blijven dat we allerlei meningen die onwaar zijn gewoon laten passeren.’’

Kijk de hele uitzending hier terug:

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/op1npo
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/op1npo
Volg ons op Twitter: https://www.twitter.com/op1npo

Nooit meer een uitzending van Op1 missen? Abonneer je op onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en NPO Podcast

Spotify: https://spoti.fi/3fsIMGi
Apple Podcasts: https://apple.co/3ib48JR
Google Podcasts: https://bit.ly/3k9HNhD

#Op1

7 gedachten over “Ongehoord Nederland schendt NPO-code volgens de ombudsman. "We moeten waakzaam blijven." | Op1”
 1. Ik vind juist van niet, prima zaak eens een ander geluid te horen dan het wokiewokiegezeik van de NPO. Weet u nog het NOS journaal met het verzwijgen van de massa verkrachtingen in Duitsland en Zweden en het verzwijgen i.o. van de Haagse politiek betreft het Toeslagschandaal. Over onjuiste berichtgeving gesproken.

 2. Meneer van Groningen u slaat de spijker op zijn kop.
  Ik ben een kritische burger.
  Ik vind dat niet alleen ON bekritiseerd moet.worden.
  Ik vind de NPO vaak subjectief.
  Daar bedoel ik mee: Ons soort mensen heeft vaak gelijk.
  Er zijn heel goede wetenschappers die nooit aan bod komen.
  Omdat ze niet bij de NPO groep behoren.

 3. Hoe kritisch waren de journalisten tijdens de corona crisis. Politieke figuren en virologen die daar veel aan tafel hebben gezeten, hebben miljoenen verdient aan die crisis. Mondkapjes deal en de verdwenen miljarden onder toeziend oog van Hugo de jonge. Op1 maakte reclame voor deze personen.

 4. Onjuistheden ? Waakzaam ?de regering liegt al jaren dat ze barst .zeg dat maar eens tegen hugo of Rutte .NPO verteld hun smoesjes keer op keer .

 5. schijnheilig hypocriet volk aan die tafel. Als er een organisatie is die leugens en desinformatie geeft zijn jullie dat wel, NPO, NOS, Consumentenbond, MAX, alleen al die verslaggeving over Corona en nu Ukraine is 1 grote leugen, bewust, om eigen belangen. We hebben jullie door en we zullen jullie ooit compleet ontmantelen. ON, vooral doorgaan met DE waarheid boven tafel te krijgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *