Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ongehoord Nederland is toegekend als omroep maar voldoet aan ONgekend weinig eisen. Hoe dit is gebeurd, leggen Jeroen en Niels uit aan de hand van een liedje.

Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe maken iedere uitzending létterlijk een voorstelling van de week. In het tijdsbestek van zeven dagen maken zij een muzikale voorstelling over de actualiteit van die week. Dit doen zij natuurlijk weer samen met Miguel Wiels, zodat zij ál het nieuws in een razend tempo het revue kunnen passeren.

Volg Even Tot Hier via onze social mediakanalen:
🔹 TikTok – https://www.tiktok.com/@eventothier
🔹 Instagram – https://www.instagram.com/eventothier_bnnvara/
🔹 Twitter – https://twitter.com/eventothier
🔹 Facebook – https://www.facebook.com/EvenTotHierBnnvara

Kijkwijzer: alle leeftijden + grof taalgebruik.

#EvenTotHier #BNNVARA #NPO1

20 gedachten over “Ongehoord Nederland | Even Tot Hier | Seizoen 7”
 1. Wat een walgelijk programma en als ik de commentaren lees hebben we nog een hoop schapen in Nederland. Het is voorspeld ruim 2000 jaar geleden, horende zijn ze doof en ziende blind. Wie de schoen past trekke hem aan.

 2. Weer lekker communistisch, EXTREEM (S)linkse propagandaDREK.
  Doe Maar zong ooit……."……er zit een knop op je teeveeee!"
  Sommige mensen zijn nou eenmaal een andere mening toegedaan dan jij/jullie.
  DEAL WITH IT!

 3. De deugmensen zijn zo zelfverzekerd van hun eigen gelijk, dat alle tegendraadse meningen worden afgeserveerd als nepnieuws of als racisme. En dus roepen ze geheel vrijwillig op tot censuur. Aan een inhoudsloos kinderachtig liedje wordt meer waarde gehecht, dan aan een brede discussie op inhoud. Tja..

  Om inhoudelijk te reageren:
  De omvolkingstheorie waar Filip de Winter in gelooft is geen nepnieuws. Er vindt namelijk daadwerkelijk omvolking plaats. Als de immigratie in dit tempo doorgaat, worden de Nederlanders en Belgen een steeds kleinere groep in eigen land. Dat is een feit gebasseerd op officiële cijfers.
  Volgens Filip de Winter gebeurt dat bewust. Dat is zijn oprechte mening. Een mening van een belangrijke politicus is per definitie geen nepnieuws. Het is ook niet racistisch. Het gevaar dat Filip de Winter ziet gaat over cultuurverschillen die problemen geven in de maatschappij. Dat is ook te onderbouwen met cijfers. Er wordt in de uitzending geen waardeoordeel gegeven over rassen. Je kan het met hem eens zijn of niet. Zo werkt dat in een vrij land. En dat is nog altijd vele malen beter dan censuur.

 4. ON verteld je hoe het echte nieuws is.. NPO verteld je wat ze je aan propaganda willen vertellen. NPO wordt gecontroleerd door de politiek en froter machten. Op een dag komt de waarheid naar buiten over NPO tot die tijd droomzacht

 5. Als ze de andere omroepen nu ook eens langs de journalistieke meetlat leggen. En voor de rechter. Zoals Pointer onlangs nog een rechtszaak heeft verloren en nepnieuws bleek te hebben verspreid. Hoor en wederhoor: ja daar zit ik al 2 jaar op te w88 bij de andere omroepen. Nou vind ik philip de winter geen leuke gast en omvolken lijkt me juist leuk. Maar ik ben helemaal voor het langs journalistieke meetlat leggen van alle omroepen. Journalistiek qua feiten checken en hoor en wederhoor is al jaren zoekin npo land.
  ON heeft daarna een hele uitzending gewijdt aan het nare woord en daarmee juist hun achterban opgevoed. Daarmee juisthun bestaansrecht aangetoond.

 6. Ongehoord Nederland is de omroep van het gewone volk. Jullie denken dat je alleen 'feitelijk en neutraal' bent als je zegt dat massa-immigratie een verrijking is voor Nederland en dat de aarde vergaat als we niet allemaal veganistisch worden.

 7. „RTV Utrecht is geschrokken van wat er vandaag gebeurd is met onze twee collega’s en onze zorgen gaan nu in eerste instantie uit naar hen”, zegt hoofd Nieuws Wim Kramer. „We weten nog niet precies alle details, maar geweld gebruiken tegen journalisten die hun werk doen kan en mag nooit.” De cameraman en verslaggever waren bij de Galecopperbrug om verslag te doen van de onderhoudswerkzaamheden aan de brug.

  De spullen werden gestolen door meerdere daders. Er is nog weinig te zeggen over hun signalement, aldus een politiewoordvoerder. Mensen die mogelijk iets gezien hebben worden door de politie opgeroepen zich te melden.

  En RTV is toch echt geen ON

 8. Komen jullie binnenkort ook weer met "Happy QR"? En gaan jullie dan zelf ook weer opnieuw gif nemen? Jullie hebben zelf ook bloed aan jullie handen met dat "Happy QR". Ik vond jullie jaren geleden echt toppers en heb jullie ook live gezien in het theater met een uitmuntend goede show.

 9. Twee linkse flauwe mensen, vermoedelijk mannelijk maar in ieder geval lemmingen richting de afgrond en dat is goed zo tijd voor een ander geluid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *