Geen widgets gevonden in de zijbalk

‘Wij zijn een bedreiging voor het systeem, niet voor de democratie.’

Podcast Ongehoord De Verkiezingen #3: Pepijn van Houwelingen & Ralf Dekker in gesprek met Peter Vlemmix over FVD en de campagne.

Beluister via:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-de-verkiezingen/97611/3-ongehoord-de-verkiezingen-pepijn-van-houwelingen-ralf-dekker

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

10 gedachten over “Ongehoord De Verkiezingen #3: Pepijn van Houwelingen & Ralf Dekker over FVD en de campagne”
 1. FvD (Forum voor Democratie) die keer op keer de grote non-democraat Poetin naar de mond praat in de Tweede Kamer. Toch duidelijk dat Baudet in z'n achterzak zit, waarschijnlijk omwille van geld dat ze van die dictator hebben ontvangen/nog steeds ontvangen.

 2. Trouwens ook weer opvallend om te zien hoe 'n slecht interviewer de man van Ongehoord is. Dekker speelt zijn Calimero-rolletje, en er komt geen enkele kritische wedervraag. Dat kun je natuurlijk ook niet verwachten, want Ongehoord is niets meer dan een ordinair propagandakanaal voor Forum – het toont dus wel aan dat Ongehoord niets met journalistiek te maken heeft, ook al ziet On dat zelf graag anders.
  Een kritisch interviewer had iets gevraagd als "maar kan het niet zijn dat jullie gezien worden als bedreiging voor de rechtstaat omdat jullie vaak aanvallen op de persoon doen?". Want dat is natuurlijk de echte reden dat Forum (terecht) wordt gezien als bedreiging voor de rechtstaat: het continue demoniseren en ontmenselijken van elke politieke tegenstander. Andere politici neerzetten als kwaadaardige kartel-reptielen, iedereen die zich zorgen maakt over klimaat neerzetten als communisten die alles af willen pakken, iedereen die iets met minderheden heeft neerzetten als cultuurmarxisten die alles kapot willen maken, wetenschappers systematisch wegzetten als frauderende subsidiesponzen, journalisten stelselmatig wegzetten als rioolratten.

  Het is dit soort demonisering die maakt dat de rest van de samenleving en de gevestigde orde forum uitkotst. En volkomen terecht natuurlijk.

 3. Fvd is de beste keuze voor alle stemmers! Maar het dimme volg gaat achter BBB, omzicht, pvda en vvd aan rennen! Er zal niets gaan veranderen en de asielzoeker is weer van harte welkom. En vergeet de LBHTI politiek niet. Het volk rent achter de media aan.

 4. 3 Zetels voor de diehard fans van FvD, ze hebben het vertrouwen gehad van Nederland en Baudet heeft het vernaggelt, het is niet anders, gaat hem gewoon niet meer worden. Wie weet over een jaar of 20 weer.

 5. jammerlijk besteden jullie zoveel aandacht ana verkiezingen alsof deze eerlijk gaan verlopen. Ipsos bepaald de uitslag over de NL verkiezingen. Jammer dat jullie niet de tijd besteden aan verkiezingsfraude en kiezersbedrog waar het echt over zou moeten gaan. hopelijk gaan veel mensen dat nu is zien na deze verkiezingen.

 6. Blijf je uitspreken tegen agenda2030? Laat je niet afleiden door woke, blm, lhbti, asielzoekers, Oekraïne, Israël en andere bijzaken.
Klimaat, pandemie, stikstof, energie en economie zijn allemaal dezelfde agenda. Met als doel je bezit, geloof, trots, cultuur te vernietigen om de nieuwe, verbeterde en onder controle gebrachte, mens te creëren. 22 november kun je je stem uitbrengen 🏛🫶🏽

  Liefde, geduld, éénheid en waarheid allemaal voor vrijheid☮️🫶🏽

 7. Bij MSM is het niet anders: de te openbaren blunders hebben in de media uitzinnig veel bijval gehad en de gevolgen zijn daardoor verergerd. Fouten worden gemaakt, maar daar heb je in een democratie correctiemechanismen voor: de Tweede Kamer en de media om te beginnen. De MSM hebben de correctiemechanismen gesmoord. Elke valide inbreng werd geliquideerd. Ook daar zou iets aan moeten gebeuren, maar door wie, door het management van die media? Daar zitten de huidige verantwoordelijken en media-eigenaren natuurlijk niet op te wachten.
  Het is niet moeilijk om iemand voor de gek te houden. Het is juist heel moeilijk om iemand duidelijk te maken dát hij/zij voor de gek gehouden wordt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *