Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

19 gedachten over “'Ondernemers worden van eigen belastinggeld gechanteerd' – Ongehoord Nieuwscafé”
 1. Eendracht maakt macht!

  Beste burgers van Nederland, mensen van de hulpdiensten,politie agenten, mensen van de ME ,Boa’s , marechaussee,soldaten van het Nederlandse leger,brandweerlieden,ambulance personeel, zorgmedewerkers, zorg cliënten, huisartsen, verpleegkundigen, chirurgen, studenten, woningzoekende, pech generatie, energie gedupeerden, toeslagen ouders, uit huis geplaatste kinderen, WAO’ers, gedupeerden uit Groningen, Boeren, consumptie gedupeerden, benzine gedupeerden, stikstof gedupeerden, statushouders en asielzoekers en andere vrijheidsstrijders!

  Wanneer bereik jij jouw moment dat jij opstaat en van je laat horen, dat jij inziet en durft te erkennen dat de het beleid en maatregelen van het kabinet Rutte niet kloppen en niet meer accepteerbaar zijn en ook jouw grens bereikt is .

  Het wanbeleid van de overheid, waardoor jullie werkzaamheden en leven onhoudbaar zijn geworden!
  Dat Nederland steeds verder afbrokkelt, dat het wanbeleid van het kabinet Rutte al 12 jaar lang steeds meer desastreuze gevolgen heeft voor de samenleving en de maatschappij!

  Het gaat om jullie en onze toekomst,
  Als bewakers van de democratie, luister naar je geweten.
  Wanneer staan jullie op tegen de buitenproportionele maatregelen en het beleid van het kabinet Rutte4!?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader,je moeder, je medestudent of bekende het allemaal niet meer aan kan en ,door het wanbeleid van kabinet Rutte, uit het leven stapt?

  Sta jij op en laat jij van je horen als jij, jouw collega, je vriend(in), je partner, je vader, je moeder, je medestudent of bekende geen woonruimte meer kan krijgen, de werkdruk te hoog is, geen boodschappen meer kan betalen, geen auto meer kan rijden, geen energierekeningen kan betalen, uit huis geplaatst word, onterecht als fraudeur bestempeld word, geen of te laat zorg krijgt, niet meer kan studeren of niet meer naar school kan, het huis onbewoonbaar verklaard word, het bestaan en het leven afpakken, kinderen zomaar ontvoert worden door de staat en uit huis gerukt worden.

  Jaren en jaren is er bezuinigd op de hulpdiensten, op de zorg, op de politie, defensie enz enz door het slechte beleid van de overheid, en het kabinet Rutte!
  Iedere keer mogen de hulpdiensten en de gewone man de rotzooi van het wanbeleid en geen actieve herinneringen van de overheid opknappen en de kastanjes uit het vuur halen!
  Wijkburo’s van de politie wegbezuinigd, waardoor de politie totaal de grip en het overzicht heeft verloren wat er in een wijk, de samenleving speelt en vroegtijdige deëscalaties niet meer uitgevoerd kunnen worden.
  De politiek moet zich schamen, zij hebben boter op hun hoofd!

  Sta op tegen het wanbeleid van de overheid en Schaar jullie achter het volk!

  Eendracht maakt macht!

  Genoeg is Genoeg!

  Motie van wantrouwen Rutte IV
  Teken de petities op petities punt nl

  Een samenleving is een volwaardige democratie als ze op correcte wijze met haar opposanten omgaat.(Nelson Mandela)

 2. Probeerde deze te bekijken op de site, maar "kill them with commercials" is een feit. De podcast laad niet…maar 5x dezelfde reclame WEL. Ik zou even opletten als ik jullie was en iig een alternatief/ backup kanaal nemen

 3. Een waterval van woorden en volop zwaaiende armen, maar wat vertelt hij nu eigenlijk? Daar is geen touw aan vast te knopen. En of het allemaal klopt wat hij zegt? Dat zal Ongehoord worst wezen. Er wordt lekker afgegeven op de overheid, en daar gaat het om.

 4. Alles wat de neoliberalen aanhangen is een gedoemd te mislukken project en daar door word elk Neoliberaal land vernietigd , het werkt voor de hele rijken en de armen mogen dood vallen.

 5. Ze hebben inmiddels meerdere keren gezien dat ze met alles wel wegkomen zonder enig gevolg. Dan kun je wel inschatten wat voor ellende in alle lagen de toekomst gaat brengen.

 6. Een hele juiste weergave van de realiteit. Stop om het beest te voeden. Vrijheid en iets moois toevoegen aan de samenleving is veel gezonder voor iedereen.

 7. Als beginnend ondernemer in 2017 was ik in 2 jaar tijd gegroeid naar van 0 naar 15 man personeel . Met een maandelijkse omzet van 10k werd ik in maart 2020 afgezet met 1050 euro per maand en geen andere optie. Nu ben ik 2 bedrijven kwijt , huis en auto moeten verkopen . Belasting hijgt in me nek en kan geen kant op. Mooi land dat Nederland

 8. Dus de boeren moeten economische sancties instellen tegen de overheid. Geen euro's meer accepteren voor hun producten. En de Nederlandse overheid gaat failliet.

 9. Bedenk altijd dat er ook een grote groep is, die graag die burocratie uitvoert en er zich bijzonder mee op zijn gemak voelt en ook het gevoel heeft iets voor de maatschappij te doen.

 10. We moeten collectief stoppen met belasting te betalen. We leven op een plantage. We zijn slaven met je BSN als slavennummer. Ben er in igg klaar mee. Alles wat de staat zegt is een leugen en alles wat het heeft is gestolen. Gestolen van ons.

 11. De valse aanvallen tegen team Baudet worden scherper ! Komen zij te dicht bij de WAARHEID ???
  Denk even rustig na en word nu vandaag nog LID van FVD !!!

 12. Een waar woord, en het trieste is dat wij er gewoon massaal aan mee doen en er geen bewust wording komt, althans ik voel wel een kleine kentering bij verschillende mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *