Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #229 woensdag 11 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-11

Het boek ‘The Great Taking’ over de verschuiving van eigendomsrechten binnen de effectenhandel doet veel stof opwaaien. Wat zit erachter?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

18 gedachten over “Ondermijnen bankiers eigendomsrechten van burgers?”
 1. Koop goud en zorg voor een flink slot op de deur.
  Schulden kun je doorschuiven tot sint juttemis.
  Kom je uiteindelijk zowat nergens uit?
  Je komt op vertrouwen uit.
  Nou is vertrouwen niet zomaar iets.
  Vertrouwen kan door geen enkel contract in welke vorm dan
  ook gegarandeerd worden.
  Vertrouwen ligt ten diepste aan de wortel van welke transactie / interactie dan ook.
  Er is geen alternatief, a leap of faith, bijna religieus, "vertrouw het water", al het andere is een illusie.
  Voor de niet zo bijbelvasten: Jezus vertrouwde het water zo, dat hij eroverheen kon lopen.
  Vertrouwen, geloven, trust, faith, het is allemaal hetzelfde.
  Dus als mensen de instituties niet meer vertrouwen is dat de bijl aan de wortel.
  Daarom moeten griezels zoals die gast op huisvesting bijvoorbeeld zo snel mogelijk vertrekken.

 2. Dit kennen we van onze kapitaal opgebouwd pensioen en ik roep dit al 15 jaar om mensen te mobiliseren om zonodig met alle middelen de eigenschap terug te krijgen en juridisch eigenaar te worden en vollidig beheer te krijgen over eigen geld. Helaas of men begrijpt niet of bang is weet ik niet maar we worden bestolen.
  Grootste crisis gaat altijd van de inflatie naar de deflatie, hoe dan ook met de hyperinflatie zoals in Duitsland of jaren 20 in US waar de inflatie van 25% sloeg snel naar – 15% en stabiliseerde naar -5% en jaren op dat niveau bleef

 3. De diefstal begon al bij onze geboorte. Geboorte Trust werd toen al afgenomen. Zoek maar uit.

  Er is misbruik gemaakt van het geboorterecht van burgers.

  Hoogverraad om de macht te houden en of te krijgen.

  Precies dat wat al eeuwenlang zo is.

  Wij zijn zelf het onderpand overigens met ons huis en onze grond. Gewoon ordinaire diefstal.

  Dat zal recht getrokken moeten worden.

  Net als we ons eigen paspoort (geboorte aangifte) terug moeten hebben ipv het paspoort van de staat waardoor je slaaf bent gemaakt en waardoor je dingen moet doen die niet in jouw levenslijn ligt.

  Het is een zeer duister spel ja. Vele Nederlanders weten dit ook al heel lang.

 4. Mooi, nu ben ik bewustzijn een probleem waar ik niets aan kan doen of veranderen. Rennen naar de bank of bitcoin kopen kan uit eindelijk eindigen in de afwaardering van geld of een digitale crash. Een onbeheersbare situatie dus.

 5. Zeker George, meer bewustzijn creëren. Maar moet je dan op dit wappiekanaaltje gaan zitten? Is het zo slecht gesteld met je carrière? Heb je ooit nog gezien in Carré met gerenommeerde acteurs. Dan ben je nu toch ver afgedwaald.

 6. Anthony Migchels heeft dit ook al aangegeven en dus is het belangrijk om gemeenschappelijk lokaal tot regionaal zelfvoorzienend en zelfredzaam zijn. Zo kan regiogeld een prima alternatief zijn voor het betalen van de dagelijkse boodschappen.

 7. Die banken gaan wel heel ver buiten hun boekje , waar slaat dat op mensen in de gaten houden waar ze zijn en wat ze waar uit geven. Jij mag niet jouw spaargeld opnemen zonder een goede reden. Zijn jullie helemaal gek geworden stelletje idioten daar !! Mensen boycot die banken. 🤬🤬

 8. laat het maar gebeuren, eigendommen van mensen afpakken. moet je eens kijken wat er gebeurd. als mensen niks meer te verliezen hebben breekt de pleuris uit en is er geen houden meer aan. laat maar komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *