Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_252/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_250/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

19 gedachten over “ON!-studio vurig in debat over Midden-Oosten conflicten en bestaansrecht Israël”
  1. Waarom kan ik deze niet helemaalhoren? Wil kees vd pijl horen. Lekker geknipt stukje, ON wil ook bepalen wat ik denk, they joined the club in hilversum.

  2. Ongehoorde kans van ON om de waarheid eens te vertellen over Israel! Er is geen ambassade gebombardeerd , het was een teroristennest, je kunt iets een consulaat noemen maar dat zit niet naast een ambassade, dus een grove leugen! Dat schuim was aanvallen op Israel aan het uitbroeden en terecht dat dit schuim uit de weg is geruimd! De slachtoffers die in de ambassade van Israel zaten in Argentinië en opgeblazen zijn door Iran waren onschuldig, dit schuim niet! De roeptoeter Ab heeft geen enkel besef van wat er daar gebeurd! En Kees heeft zijn geloofwaardigheid totaal verloren, draait net als Ab bij Bckbxtv alle kanten op om zijn leugens over Israel te verbreiden.Wat zich "palestijn noemt, een gestolen naam trouwens , heeft elke kans op een eigen staat verkeken

  3. Vergeet de clubkleuren! Netanyahu en zijn kliek hebben Israel gekaapt! Netanyahu zat achter de moord op Rabin! Hamas heeft de Palestijnen gekaapt! De Palestijnse bovenlaag is schathemeltje rijk, vraag je af hoe dat mogelijk is..! Steun de duiven ipv de haviken!

  4. Israël, het zionistische project van de Rothschilds en cronies, het land van de nationalistische “joden” die noch etnisch Joods zijn noch religieuze basis hebben tot claim op dit land. Het zijn dieven en moordenaars met veel te veel invloed op onze politiek. Babylon is een betere naam.

  5. Wat een waanzinnige onzin verkopen de uitgenodigde sprekers Gietelink en v/d Pijl. Ze kennen de geschiedenis niet en van de ideologie van de Islam is hun kennelijk ook niets bekend.

  6. Wat kinderlijk, de argumenten van de directeur van ON, Kerskens. Ik snap dat ON door kan gaan. Ja tevreden dat ik mijn lidmaatschap opezregd jeb.

  7. Die palastina heeft recht op een eigen staat maar houden wel altijd met de hand open voor geld of voetsel maar presteren niks en Israël die werken voor hun staat

  8. 1400 jaar jodenhaat in de antisemitische koran bepaalt de gewelddadige geschiedenis tegen joden in het Midden-Oosten. Zolang de koran bestaat, zijn joden niet veilig.

  9. Die joden zal je Israël uit moeten trappen. Hoezo hebben die joden recht op een stuk land? Alleen omdat ze zijn verketterd in de geschiedenis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *