Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/05-09-2023/VPWON_1346901

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “ON!-studio over dreiging van extreemlinks”
 1. Linkse georiënteerde mensen hebben nooit zelfreflectie gehad en zullen dat ook nooit gaan krijgen. Het ligt aan alles en iedereen behalve aan zichzelf en wat niet in hun straatje loopt wordt verguisd en gedemoniseerd. Ze blijven zich maar vastklampen aan hun zwart/wit ziende en idiote idealen en staat nergens meer voor open. Nagenoeg alle problematiek die we nu tegenwoordig in onze samenleving zien en wat is opgebouwd decennialang heb je te danken aan links……links, de grootste bedreiging voor dit land en als we ten onder gaan met z'n allen mag je hun uiteindelijk voor gaan bedanken

 2. Tussen neus en lippen wordt de slachtpartij in Noorwegen (77 doden) en Nieuw-Zeeland (51 doden) even ter sprake gebracht door de oude wijze man, en nog geen dertig seconden later barst het olijke gezelschap in een vrolijk gelach uit, want de AIVD zou de verkeerde accenten leggen in haar rapporten.
  Mij zegt het meer dan genoeg!

 3. Inclusief = exclusie
  Diversiteit = monotoon
  Ze gebruiken woorden waar je onmogelijk tegen kan zijn om de mensen te hypnotiseren, in werkelijkheid zijn deze mensen extreem vijandig tegen afwijkende standpunten.

 4. Pieter Omtzigt, geroemd om zijn staatsrechtelijke kennis en zijn vasthoudendheid in moeilijke dossiers als de Toeslagenaffaire, geldt als de pitbullparlementariër van de oppositie. Bij de oprichting van zijn partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) belooft hij “een nieuwe bestuurscultuur” te gaan realiseren. Sceptici zien de oud-CDA’er echter als een bliksemafleider voor het globalisme. Zijn stemgedrag wijkt zelden af van de machtspartijen en hij heeft connecties met de globalistische beweging World Economic Forum (WEF), dat ook spreekt van een ‘nieuw sociaal contract’.

  Tegenover de NOS stelt Omtzigt dat het herstellen van goed bestuur in Nederland misschien wel “tien jaar gaat duren”. Het Kamerlid, dat zich in 2021 afsplitste van zijn oude partij CDA die informatie over hem lekte in de media, gaat met zijn partij NSC proberen “een nieuwe bestuurscultuur” te realiseren. Er moet een nieuw kiesstelsel komen en een grondwettelijk hof. Ook gaat Omtzigt het huizentekort en de voedselnood in Nederland aanpakken, belooft hij.

  Maar is Omtzigt wel die hervormer die hij claimt te zijn? FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen denkt van niet. “Omtzigt is 100 procent kartel, al weten veel mensen dit niet omdat hij heilig is verklaard door de media”, tweette hij in reactie op de oprichting van NSC. Van Houwelingen baseert zijn uitspraak op het stemgedrag van zijn collega de afgelopen jaren. Hoewel Omtzigt af en toe in en buiten de Kamer flink botst met de regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, steunde hij het kabinet van Mark Rutte vaker wel dan niet. Zeker op de cruciale thema’s. Vaccinatieplicht voor werknemers? De coronamaatregelen in stand houden? Omtzigt was voor.

 5. Het inhoudsloze clubje van Thierry en die uitgerangeerde hoogleraar met emeritaat, zorgen zelf met hun manier van stigmatiseren dat situaties voor vele politici zeer bedreigend zijn geworden. En dan gaan zeuren over de dreiging van extreem links. Schei toch met die onzin.

 6. "Anti institutioneel narratief", oftewel eenieder die er een andere mening op nahoudt dan de zittende macht. Dit wordt door de "veiligheidsdiensten" gezien als de meest ernstige bedreiging van het land.
  Jullie zouden dit eens in een bredere context moeten trekken, want dit en alle ander besproken onderwerpen spelen in ten minste alle westerse landen. Wellicht in een iets andere vorm, aangepast aan de lokale omstandigheden, maar met exact dezelfde uitkomst.
  Die bredere context zou bijvoorbeeld de fascist die Gideon aanviel en in ieder geval sommigen van de kijkers van ON een beter beeld geven van de centraal aangestuurde levensgevaarlijke waanzin waar we inzitten. Uiteindelijk heeft de bevolking haar eigen lot in handen.

 7. Als dit met Rutte zou gebeuren wat met Baudet gebeurd is ( huis besmeuren en deuren dichtlijmen) zou de politie of recherche meteen in actie schieten. Dat is meten met twee maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *