Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_217/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_254/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

12 gedachten over “ON!-studio in fel debat over het beëindigen van de oorlog in Oekraïne”
  1. Hier wordt Baudet eigenlijk weer geframed. En altijd dat non argument dat hij een Poetin pijper is , is echt van een kleuterniveau
    Ik ben lid geworden van ON maar ze vertonen steeds meer NPO trekjes, dus mijn lidmaatschap wordt opgezegd.

  2. Ik mag Yernaz best, maar ik moet zeggen dat hij wel een erg versimpeld beeld geeft van het conflict. Ja, wat vaak gebeurt is inderdaad dat wanneer een grotere dictatuur grenst aan een kleiner, succesvoller land, ze de neiging hebben om dat kleinere land binnen te vallen, omdat dat kleinere land de dictatuur een spiegel voorhoudt. Dat zie je ook bij China en Taiwan. Maar hij gaat hierbij voorbij aan zo enorm veel belangrijke details, zoals het feit dat, zoals Baudet zegt, de Amerikanen proberen om Oekraïne probeert in de Westese invloedsfeer te krijgen. Baudet gaat wat mij betreft veel te ver en zoekt overal een soort geheim complot achter, en Yernaz lijkt te ontkennen dat er überhaupt iets als geopolitiek en defensiebelangen bestaan, wat volgens mij gewoon is wat hier aan de hand is. Rusland voelt zich bedreigd door de opmars van het Westen richting hun grens (Oost-Europese landen die bij de Navo komen, militaire oefeningen in Litouwen, etc…). En ze voelen zich niet serieus genomen door het Westen. Rusland wil een warmwaterhaven hebben, en hun populatiekernen veilig houden d.m.v. strategische diepte, wat hun strategie al honderden jaren lang is.

  3. Luister toch niet naar die Rusland lover. Die neemt al jaren geld aan van Rusland. Hoop dat ze het binnenkort gaan bewijzen. Als hij verplicht wordt om al zijn financiële zaken openbaar te maken. Flikker hem gelijk uit de politiek

  4. Yernaz heeft helemaal gelijk. Die Baudet is een totaal onder invloed doorgesnoven gek. Iedereen op rechts van de VVD tot en met de PVV wil niets met die randdebiel van FvD te maken hebben ON moet ook stoppen met die doorgedraaide gek uit te nodigen. FvD is een armzalig niets zeggend klein partijtje zonder enige invloed met rasechte wappies complotdenkers en doorgedraaide idioten als aanhangers.

  5. Yernaz was ooit close met FVd of had ook een soort functie dus dit kan ook provocatie zijn, hij kan niet zo dom zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *