Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/21-09-2023/VPWON_1346906

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

28 gedachten over “ON!-studio en politici reageren op miljoenennota van Kaag: Uitgaven wederom hoger dan inkomsten”
 1. Milieudefensie wordt sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking heeft de organisatie voor haar activiteiten 37,2 miljoen euro ontvangen van de loterij.

  Natuur & Milieu wordt sinds 1996 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 56,7 miljoen euro voor haar activiteiten.

  Het Rocky Mountain Institute wordt sinds 2009 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking heeft het Rocky Mountain Institute
14,8 miljoen euro ontvangen voor haar activiteiten.

  In 2017 ontving Stichting de Noordzee een eenmalige bijdrage van de Postcode Loterij en behoort sinds 2018 tot de goede doelen die een jaarlijkse bijdrage ontvangen. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 3 miljoen euro van de loterij.

  Sea Shepherd wordt sinds 2007 gesteund door de Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 21,2 miljoen euro van de loterij.

  The Climate Group wordt sinds 2008 door de Postcode Loterij gesteund. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 13,2 miljoen euro voor haar activiteiten.

  Trek je conclusie en zeg je abonnement op….

 2. De Eu is onze ondergang geworden een criminele cult van burocraten die u helemaal leegtrekken ,en wat zich overheid noemt zijn de uitvoerders macht controle roven

 3. Investeren in de digitale markt is echt aan te raden, want ondanks de recente gebeurtenissen op de digitale markt maak ik nog steeds tweewekelijks ongeveer $ 32.000 winst met mijn investeringen

 4. Investeren in de digitale markt is echt aan te raden, want ondanks de recente gebeurtenissen op de digitale markt maak ik nog steeds tweewekelijks ongeveer $ 32.000 winst met mijn investeringen

 5. Investeren in de digitale markt is echt aan te raden, want ondanks de recente gebeurtenissen op de digitale markt maak ik nog steeds tweewekelijks ongeveer $ 32.000 winst met mijn investeringen

 6. Als dat geld wat over de balk geggooid wordt in zouden zetten om de benzine prijs en de lasten van het volk te verminderen zou het al heel wat schelen, zo kan er ook remigratie en deportatie worden gefinancierd voor mensen die niet in ons land thuis horen. Win-Win 😎

 7. Hoezo moet dat ook allemaal in het buitengebied? Dat OV. Wie een auto wil, moet die gewoon kunnen rijden. En die met het OV willen ook prima. Maar het opdringen moet taboe zijn. Je kunt adviseren, maar de wereld binnen NL is nogal divers. De 1 gaat voor dit en de ander voor dat. Prima. Wil jij jezelf doodrijden met drank drugs vaccins medicijnen of wat er nog meer is, dan uit mijn buurt. Wil je jezelf overhoop steken of wil je zakkenrollen of erger.. uit mijn buurt blijven. Wil je gaan voor een positieve wereld die goed is voor iedereen, dan is wat dat betreft voor mij de juiste instelling. Meestal mogen mensen eerst zichzelf healen en ontdoen van hun ego om dit te kunnen. Ga dan daar mee aan de slag. Dat is het allerbeste wat je kunt doen. Daarna zie je dat er veel mooie mensen nodig zijn met de visies voor een prachtig leven op deze aardbol met heel veel plezier en genieten. En daarin doet iedereen zijn of haar ding. Dan klopt altijd alles. Dat is evolutie en ontwikkeling. Geen stilstand of achteruit tbv de machthebbers die dood en verderf zaaien.

  En idd meer geld in de middenstand moeten kunnen steken is beter. Maar als de middenstand belachelijk duur is, dan haken nog meer mensen af. Gaan die weer kapot enz. Dat schiet niet op.

 8. Het OV gratis kost 4 miljard/jaar. Maar dan moet je het OV dus ook verbeteren/uitbreiden; gaat ook wel een aantal miljard kosten. Dat moet je dus logischerwijs bij dat klimaat/stikstof budget weghalen.
  Je bespaad dan overigens ook veel. De conducteurs bv en die hekjes. En de banken verdienen er niet meer aan.
  De ZORG kan je ook gratis maken (je moet dan wel afbakenen wat met "ZORG" bedoeld wordt). Uiteindelijk wordt het dan door belastinsgeld betaald. Maar, als je dat doet kan je andere overheidskosten verminderen bv sociale zekerheid.
  Uiteindelijk moet je 'het systeem' simpeler maken.

 9. Ze moeten al die teringlijers de gevangenis inflikkeren zei hebben dit allemaal veroorzaakt. En oprotten met die toeslages mensen gewoon weer aan het werk trappen. Ze hebben ons hele land naar de tering geholpen

 10. Op een gegeven moment is alles zo duur dat je automatisch binnen 15 minuten van je woning blijft 😂😂😂😂 De waanzin ten TOP !!!!!!!!!

 11. Deze elite maakt Nederdalend kapot. Die oorlogsmachine, klimaat, migratie, kortom Brussel bedankt. Mijn camper en oldtimer worden straks ook hoofdsponsor van Nederland. Gaaf landje.

 12. VVD staat in de peilingen bovenaan. Mensen in Nederland houden ervan om in armoede te leven kennelijk en zijn ook dol op de massamigratie naar Nederland en de spreidingswet van de VVD waardoor ieder dorpje, stad en gemeente gedwongen door VVD overspoeld gaat worden met asielzoekers die hoofdzakelijk uit jonge mannen bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *