Geen widgets gevonden in de zijbalk

Omtzigt zet stotterende Rutte helemaal KLEM! ‘Dit hoort niet in een DEMOCRATIE!’

28 gedachten over “Omtzigt zet stotterende Rutte helemaal KLEM! 'Dit hoort niet in een DEMOCRATIE!'”
 1. Laat duidelijk zijn dat “functie elders “ bewust zo gelanceerd is destijds door D66. Iemand van D66, Paternotte, Sjoerdsma of de Groot hebben de stukken zo in de handen gedrukt van Ollengren. Zij had Corona en moest snel naar huis.lees de recente column van Plasterk in de Telegraaf. D66 is een partij van leugenaars, smerige slangen die daar krioelen en Kaag is het opperhoofd. Zij stond voor nieuwe bestuurscultuur, nou kijk naar de afgelopen jaren van haar zeer ondeskundig handelen, de slechtste minister van financiën ooit. En dan nu opstappen en zeggen dat dit de wens is van de kinderen. Nu mooi niet, D66 wordt afgestraft bij komende verkiezingen en de NLse bevolking is het klimaatgedram van D66 zat. Dat wil zij niet meemaken. Ouderen vervuilen, slapen in een rolstoel. Daar is geen COA of vd Burg die voor deze ouderen in de bres springen . Nee men maakt zich druk over de asielzoekers die binnenkomen. Die moeten een fatsoenlijke slaapplaats hebben. Deze mensen hebben nooit een cent betaald aan belastingen in NL. Maar onze ouderen die zich kapot hebben gewerkt, belasting hebben betaald laat het kabinet wegrotten. En mw helder vindt dat het nog minder moet. Het is een grote schande. Niemand in een praatprogramma bij de NPO bijv, maar ja OP1 is meer een theekransje met dubbele presentatie, die er dom op los keuvelen, die bijv mw Helder eens scherp ondervraagt. Het zijn immers de ouderen maar, maar o wee als het over asielzoekers gaat, dan staat iedereen bij OP1 op de stoep om schande te spreken dat eea dient te worden opgelost. Mooie hotels worden aangeboden aan deze groep, met verzorgde maaltijden, schoonmaken van de kamers etc. Prachtige cruiseschepen worden in gebruik genomen door asielzoekers, die beelden gingen de wereld over. Een miljardenindustrie, maar voor de ouderen geen geld. Geen dwangwet om af te dwingen om onze ouderen met respect te behandelen en hen de verzorging te geven die hen toekomt. Verzorgingshuizen zijn afgebroken. Zelfredzaamheid in huis werd het nieuwe credo, echter de ouderen moeten nu hun eigen duurbetaalde huizen uit. De overheid is naarstig op zoek naar woningen. Hoe dubbel. Een grote schande. Dat eens voorleggen aan vd Burg als hij weer eens zit te klagen. Hij is geen VVDer maar een pion van D66, immers Kaag wilde hem op die post! Dit land is ernstig in verval en het wordt alleen maar erger. In Den Haag gaat alles om de macht, Timmermans is een ijdeltuit en een zakkenvuller. Salarisverhoging van € 1800,00 per maand vindt hij normaal. Zij riante EU salaris houdt hij als hij naar NL komt. Met hem wordt het nog erger met zijn klimaatgedram. NL zal nog verder in de armoe worden gestort.

 2. Je moet niet rapporteren, debateren, whatever…….je moet BESLUITEN! Maar dit begint al op gemeentelijk niveau……
  een bouwvergunning kan zomaar 4 of 5 jaren duren…Hoezo?
  BTW verhogen kan in een week. Verkeer van 120 naar 100 kan in een week…..rottigheid uitrollen kunnen ze met de snelheid van het licht als je deze administratie de vrije loop zou geven.
  ten nadele van de Nederlandse Nederlanders kan alles in weken…..
  ten voordele van nederlandse Nederlandsers duurt jaaaaaaaaaren……

 3. Omzigt is een integer mens , zeer goed onderlegd en to the point, weet waar hij over praat, alle respect voor zijn vasthoudendheid. ❤ Maar misschien wel iets te lief en te netjes voor de politiek die er nu in de kamer en in de regering, bedreven wordt? Waarmee ik niet wil zeggen dat ik achter de huidige standaard sta, integendeel!

 4. Tja de richtlijnen en de personen die naar moeten oordelen is punt 1!!! En vanuit welk oogpunt word er gekeken?? Kijk als je personen moet beoordelen en alles wat en hoe hen staat je tegen!! Dan ben je eerder geneigd om conclusies te trekken!!! Maar waar ligt de schuld??
  De hypotheek verstrekker of een accountant of adviseur?? Of de sociaal maatschappelijkke werkers?
  Maar net als met alles word er slecht met de nl burger omgesprongen!!! Wie heeft waar recht op en hoe word het beoordeeld of getoetst? Maar 1 ding is zeker dat de verkeerde schoenmakers op de leest zitten!!! En dat is wat nl mist oprechte doorzetters met de juiste persoonlijkheid op de juiste plek!!! Personen die de regels interpreteren zoals het hoort!! Die de mens op de eerste plek zet in de maatschappij!!
  Zorgen dat de burgers de juiste financiële middelen hebben!!! Als je geld overhoud van je salaris hoef je niet te lenen!!!
  Houd de burger maandelijks geld over!!
  Dan zijn toeslagen in zijn algemeenheid overbodig!!!
  Dan kun je je pas richten op de sociale maatschappelijke problemen en daar in investeren!!! En dan het meest brede scala van kinderen en hun problemen tot van daklozen een thuis geven!!!
  En alle bijkomende sociale complicaties die daar bijhoren!!! Maar dan nog steeds moet daarvoor de juiste mensen op de juiste plek voor hebben!!! Als je bevoordeeld bent beslis je sneller in het nadeel van wat jou persoonlijk tegenstaat!! En met eensgestemden in de politiek of in wat voor raden dan ook. Dan is er snel beslist voor een ander in zijn nadeel!!!
  Kijk bv dit de ene alcoholist is de andere niet!!! Dus waar ligt dan je associatie en wat is jou ervaring daarin als voorbeeld!! Dus je associeert het met bv je oom of vader met kwade afdronk en losse handjes!!
  Dan is jou beeld van de alcoholist snel naar jou ervaring gevormd!!
  Dus bv in een thuis situatie kind lekkere rauwdouwer en opvoeding van ouders lekker laks!!! Kind verders beleefd goed verzorgd en geen sporen van geweld of misbruik!!! Wel ondernemend kind klimmen klauteren stoeien Etc!!!! Vader drinkt moeder bv een tikkie. Het oordeel van die ene zal anders in elkaar zitten dan van een die alles heeft aangehoord!!
  Daarbij is het kind ook 1 op 1 gesproken!! En op school gewoon lekker naïev en mondig en wat heetgebakerd karakter!!!
  Dus de juiste persoon op de juiste plek is daar ook voor nodig!!!
  Dus tja je word nog al snel een hokje geplaatst door beoordeelde mensen dat is zeker!!!
  Binnen de politiek hetzelfde probleem.
  Hoe kijk je en met welke ervaring naar een probleem???
  Als je bv een theorie in de praktijk uitoefend gaat het niet altijd zo als het geschreven staat!!!
  Een persoon die de maatschappij schuwt wat niet als de persoon is!!
  Of een persoon die lekker buiten zijn doos durft te kijken en te leven!!??
  Dus tja Nederlander in Europa.
  Europeaan of getuige van een Amerikaans Duits deelstaat van de wereld?
  Dus tja veel gezegd!!!!
  Dus tja feiten of fictie???
  Burgers moeten gewoon een coup plegen. Dat zou pas een statement zijn!!!
  Kut politiek!!!!
  Maar de juiste schoenmaker op en bij de juiste leest dus!!!

 5. het is niet dat rutte het niet kan of weet,dit is precies wat hij wil,nederland moeilijk maken en mensen de armoede en stress ingooien,als dat niet het geval was had hij niet gedaan wat hij gedaan heeft.
  rutte heeft niet vaak moete met het verdraaien en ontwijken van dingen maar omtzigt is heel goed in het formuleren van dingen en omtzigt is een van de weinigen die rutten soms in het nou drijft,je kan zien dat rutte zich hier niet uit red omdat hij weet dat omtzigt hem klem zet.
  rutte legt niks uit eigelijk zijn lang gezever komt neer op umm ja we hebben fouten gemaakt maar als wij fouten maken dan word er toch niks aan gedaan dat afstraffen is alleen voor burgers.

 6. Ik ben benieuwd hoe dat straks met die "Kaag met BAARD" gaat.
  Ik doel op DAT rutiaans liegen, DAT passief VVD geheugen, DAT anders in memorie hebben.

 7. W a a r

  Is
  Mijn
  Geld
  Gebleven !!

  Zonder mijn toestemming aan
  Zelenski gegeven !!
  Een oorlog waar GEEN
  TOESTEMMING VOOR GEGEVEN !!!

  Laten we het DAAR
  Over hebben

  Opheffen deze circus acteurs !

  Blijkt dat democratie, een voortgezet dwang en drang systeem GEEN
  Waarde heeft

  Uit je nek kletsen &
  Graaien

 8. De grootste gore leugenaar op deze aardkloot ben blij dat hij weg is alhoewel weg hij gaat gewoon door die smeerlap😡😡😡🪳🪳🪳🪳

 9. Hartdtikke lief van Omtzigt dat hij denkt dat NL een democratie is, hoor, maar in 2017 is dat rücksichtloos beëindigd. De burger heeft hier geen kans.

 10. Rutte probeert ook hier weer zich er uit te lullen, hij is premier onwaardig en mag van mij een pilletje nemen.

  Chapeau voor Omtzigt

 11. conclusie, criminele praktijken door overheid die komen overal mee weg, ga de politiek in en zorg dat je in de top komt dan zit je altijd snor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *