Geen widgets gevonden in de zijbalk
12 gedachten over “Omtzigt wijst D66-troela terecht! 'Hierdoor belanden mensen in de VOEDSELBANK!'”
  1. Mijn lieve hemel, weer een D66 er die onder de maat presteerd, Ik zou deze dame terecht een “ Kat in de zak” willen noemen. Wie zijn toch die mensen bij de D66 die deze lichtgewichten selecteren. Ik mag hopen, voor het bedrijf waar zijzelf HRM functionarisje was in 2028, dat zij beter was in het bepalen van de juiste persoon op de juiste plaats. Alhoewel , als dit zo was had ze waarschijnlijk deze functie niet aanvaard waar ze hopeloos faalt.

  2. Nog 1 extra toeslag tralalaaa doe nog maar een toeslag…. extra plaatic toeslag op verpakkingen waar alles al op doorberekend is puuuuure geld TREKKERIJ! Straks rijden in de spits met ov of km heffing Armoede 😉 doe nog maar een bootje…

  3. Voor IEDERE asielzoeker die Nederland binnenkomt , moet de regering maar 500 of 1000 euro aan de voedselbanken doneren . Dat lijkt mij ..toch een prima idee ?

  4. Mevrouw had kunnen zeggen: goed punt meneer Omtzigt we gaan er samen meteen wat aan doen. Ik kom straks bij uw langs om het uit te werken. Vergadering gesloten, want we moeten aan het werk. Maar nee, in plaats daarvan weer een berg gezwets en geen oplossing voor dit probleem.

  5. De hele term 'werkende armen' zou nooit mogen bestaan in een zogenaamd 'rijk' land zoals nederland. Als je werkt en zeker vanaf een uur of 20 per week, zou dat in ieder geval ruim boven de bijstandnorm moeten uitkomen zodat je als alleenstaande (of helemaal als alleenstaande ouder) in ieder geval goed kan overleven en iets overhoudt aan het einde van de maand. Het zou geen enkel verschil moeten maken of je wel of niet een koopwoning hebt. Vrijwel in alle situaties is de koopwoning de goedkopere oplossing, want sociale huur is er niet of is soms zelfs duurder.

    Ook wil je in vrijwel geen enkel geval iemand dwingen een huis te verkopen. Dit zou namelijk niet alleen de druk op sociale huur nog weer vergroten, maar is ook onethisch. Als jij een huis koopt en de lasten kan dragen in een normale situatie, maar door enorme inflatie (veroorzaakt door overheden en de centrale bank) in financiële problemen komt, dan is de overheid hiervoor verantwoordelijk en moet hier de lasten voor verlichten. In alle gevallen wil je dat werkende burgers in staat zijn een huis te kopen, niet alleen omdat dit ook één van de weinige inflatie-bestendige spaarmogelijkheden is, het zou ook een belangrijke garantie kunnen zijn voor een pensioen, voor mensen die weinig kunnen opbouwen. Dit zorgt ook voor een kleinere afhankelijkheid van de overheid op latere leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *